Elegant individualisme

Glamorøse bad med kreativ design og tidsmessig teknologi

Et glamorøst bad uttrykker gleden ved kreativ design. Dristige farge- og materialkombinasjoner viser individuell stil og sørger for et livlig interiør. Den eksklusive designen virker både komfortabel og funksjonell. Elegante armaturer har form og funksjon som passer til det moderne stilspråket.

Glamorøst baderom med kreativ design og elegante armaturer.
Tidsriktig bad med individuell stil

Glamorøs baderomsdesign med eksklusive detaljer og funksjonell komfort

Liker du kreativ stil og vil skape er glamorøst bad med eksklusivt interiør i den nye eller oppussede boligen din? Da bør du se på særpregede fargekombinasjoner og utforske de overraskende effektene av uventede materialkombinasjoner. Mørke, store fliser danner det elegante gulvet for den ekstravagante innredningen. Veggflasker i sterk oker står i livlig kontrast til steingrå eller lyse flislagte og hvitpussede områder. Baderomsmøblenes treuttrykk kompletterer det harmoniske samspillet. Småmøbler og lamper av akrylglass med særpreget formspråk er detaljer som skaper individualitet. Et klassisk sprossevindu slipper mye dagslys inn i rommet og fremhever den eksklusive designen. Den brede vinduskarmen blir en plassbesparende hylle for baderomstilbehør.

Moderne teknologi for moderne vannytelse

Armaturene i Talis-serien bringer naturlig eleganse og funksjonell presisjon inn i det glamorøst innredede baderommet med sine organiske former. Ved servanten styrer du vannet med en intuitiv trykknapp (Select). Bak den tynne dusjveggen av glass danner Croma Showerpipe med hode- og hånddusj stilfulle designdetaljer i hvitt og krom. Innovative teknologier sørger for komfortabel og miljøvennlig vannytelse.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG