For de kvalitetsbevisste

Elegant baderom med individuell design og gedigen innredning

Moderne arkitektur byr på passende rammer til et individuelt planlagt og elegant innredet badeværelse. Utsøkte materialer med ulike overflatestrukturer danner grunnlaget for et høyverdig interiør. Med den kreative utnyttelsen av rommet oppstår det en eksklusiv velværeoase på badet. Innovative teknologier sørger for en effektiv vannytelse.

Personlig velværeoase i det høyverdige badet.
Eksklusiv vannytelse i det elegante badet

Baderomsdesign med kvalitetsmaterialer og ergonomisk funksjonalitet

Har du planlagt ditt nye hjem med moderne arkitektur og ønsker et elegant bad som uttrykker din individuelle stil? Da kan du skape et interiør med høyverdig innredning og bruke ulike materialer på en kreativ måte. Et gulv i mørkegrå naturstein danner det elegante grunnlaget for det personlige velværeområdet. Store veggflater med fliser med moderne treuttrykk understreker det eksklusive uttrykket, samtidig som de gir varme til omgivelsene. Et podium skaper et ekstra nivå i rommet: Det gir ekstra innredningsflater. Den forhøyede posisjonen er reservert for badekaret som ligger i sentrum av velværeområdet. Med blikket rettet mot det fri kan man nyte rolige øyeblikk mens man bader. En innfelt dusj og servantplass for to kompletterer den elegante innredningen.

Innovative teknologier og ergonomisk komfort for effektiv vannytelse

Det innovative formspråket til hansgrohes Talis-armaturer står for ubegrenset betjeningskomfort og bærekraftig omgang med ressurser. Ved servantplassen styrer du vannet med en intuitiv trykknapp (Select). Dusjsystemet Rainmaker Select kler det eksklusive interiøret med sine elegante former. Den store hodedusjens raffinerte raffinerte stråleskive i glass og hvitt sørger for estetisk nytelse og variasjonsrik vannglede.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG