Inspirert av storbyen

Moderne baderom: Smakfull kombinasjon av designarmaturer og metrofliser

Dette drømmebadet blander kul modernitet og elementer fra storbyen. Et sterkt design møter nostalgiske metrofliser som gir assosiasjoner til Paris og New York. Et utpreget geometrisk design er gjennomgående for det elegante baderommet og viser frem de eksklusive armaturene og dusjene fra hansgrohe. Kombinasjonen med pastelltoner og tre viser hvor allsidige metroflisene er.

Metrofliser og rettlinjet baderomsdesign.
Inspirasjon fra metroen

Elegant baderomsdesign og sanselig retro-sjarm

Har du lyst til å sette et storbypreg på drømmebadet? Dersom valget ditt har falt på tidløse metrofliser, vil dette baderommet gi deg ideer til smakfulle allianser. Et samspill i øyehøyde mellom førsteklasses armaturer og et puristisk baderomsdesign, og en flislagt vegg med urban aura.

Sterke bilder og smarte kombinasjoner

Det som først ser ut til å være enkel purisme vekker sterke assosiasjoner ved andre øyekast. Metrofliser gjenspeiler tidlig modernisme og storbytrafikk, samtidig som de innbyr til et bredt spekter av kreative kombinasjoner. På dette baderommet møter de tidløse flisene et rettlinjet interiør. Fargetilpassede fuger og en naturlig veggfarge i det omkringliggende området skaper visuell ro. Sist, men ikke minst sørger hodedusjen Rainmaker Select med to stråletyper for en livlig forventning om stor dusjglede. Den store regndusjen fører deg direkte til et personlig velværeprogram.

Trumfkortet ligger i rektangelet

Arkitekturen iscenesetter den romslige dusjen med et minimalistisk dusjkabinett i glass. På denne måten skaper metroflisene en visuell effekt i hele rommet og gjør formatet til selve temaet: Den rektangulære hodedusjen gjenspeiler geometrien, og den horisontale dusjstyringen RainSelect smelter harmonisk inn i mønsteret flisene er lagt. I denne konserten av rene linjer ser kontrollknappene, som styres med Select, ut som fliser. Den tydelige, presise signaturen fortsetter i servanten, som er kombinert med matchende veggarmatur fra serien Metropol. Det frittstående badekararmaturet gir et sterkt signal ved siden av badekaret, som fremstår som et bevisst visuelt brudd på den avrundede formen. Også i dette miljøet skaper treverket verdi, som en varm berøring i et tydelig utformet baderom.

 
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG