Status 04/2013

Kommersielle rettigheter

Når det gjelder kommersielle og immaterielle rettigheter tilknyttet innholdet på nettsidene til Hansgrohe Norge, gjelder dette:

Alle bilder, grafiske fremstillinger, filer, tekster og annet materiale på denne nettsiden er beskyttet av opphavsrettslig og varemerkerettslig lovgivning. Mangfoldiggjøring, offentliggjøring, videre bearbeiding eller annen bruk i elektroniske medier, på andre nettsider, printmedier eller på annen måte til privat eller kommersiell bruk, er ikke tillatt uten forutgående skriftlig samtykke fra selskapet, som du ikke har krav på å få.

Vi gjør vårt ytterste for å iaktta denne nettsidens kommersielle og immaterielle rettigheter knyttet til bilder, grafiske fremstillinger, filer, tekster og annet stoff som vi bruker i våre publikasjoner.

Alle nevnte og ikke nevnte, kommersielle og immaterielle rettigheter som vi eller tredjeparter har i tilknytning til tjenestene som tilbys på nettsidene våre, er uinnskrenket underlagt bestemmelsene i den gjeldende nasjonale og internasjonale lovgivningen og rettighetene til de aktuelle registrerte eller ikke registrerte rettighetshavere. Når noen er nevnt eller ikke er nevnt, betyr ikke det at vi eller tredjeparter ikke eier de aktuelle kommersielle eller immaterielle rettighetene.

Særlig når det gjelder fotoer som er publisert på denne nettsiden, er det mearicon, indochine, Andre Bonn, P.C., Konstantin Yugano, Manfred Ament, fotoflash, Franz Pfluegl, Beboy, Spectral-Design, typomaniac, WavebreakMediaMicro, matka_Wariatka, George Mayer, © auremar, Ray, archideaphoto, arsdigital, © Anna Khomulo, © Yuri Arcurs - www.fotolia.de som har opphavsretten til flere av fotoene.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG