For de som er unge og unge til sinns

Ditt første egne bad med spenstig design og tidsriktig komfort

Unge voksne vil gjerne ha innredning av høy kvalitet med teknisk effektivitet uten de store økonomiske anstrengelsene i sitt første bad. Rene linjer og et individuelt fargekonsept gir arkitektur med et ungdommelig preg. I beskjedne omgivelser oppstår det et bad med en utforming som er både nøktern og levende.

Baderomsinnredning med blandebatteri, stort dusjhode og badekar
Moderne design for unge voksne

Ditt første egne bad med rettlinjet funksjonalitet i et kreativt miljø

Skal du innrede ditt første egne bad og ønsker deg moderne vannglede med moderne design? Selv små rom kan få et funksjonelt og samtidig levende interiør med intelligente badeideer. Godt dagslys gjør rommet større, og den innfelte dusjen gir bevegelsesfrihet. Den dristige kombinasjonen av stor naturstein, klassisk hvite fliser og frisk grønn mosaikk skaper et stimulerende miljø. Dekorativt plassert tilbehør med treuttrykk danner ramme for en kreativ blanding av materialer og teksturer. Formfullendte armaturer i krom mot hvit baderomsporselen gir en ergonomisk omgang med vann.

Spenstig badedesign med elegante og teknologisk innovative armaturer

Rene linjer og armaturets slanke kropp understreker badets elegante design. Den uttrykksfulle Crometta Showerpipe danner midtpunktet i rommet og gir stor dusjglede. Bak den moderne designen skjuler armaturene innovative teknologier slik at man kan man nyte vannet effektivt og komfortabelt.

Ditt første baderom - i frisk design

På det ungdommelige baderommet blandes materialer, farger og former til en kul miks. Dusjsystemet gir stor glede hver dag.

Stort dusjhode i krom og hvitt med luftig regnstråle.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG