Den nye purismen på badet

Bo puristisk og innred baderommet i minimalistisk stil

Puristisk design gir avslapping i hverdagen. Den moderne arkitekturens rene linjer passer svært godt til en innredning som er redusert til det mest nødvendige. Den puristiske boligen strekker seg også til baderommet og skaper et individuelt rom for avslapping. Diskret farge- og formgivning kombinert med innovativ funksjonalitet sørger for komfortabel vannytelse.

Stor dusj og diskret badekar i rene omgivelser.
Innred et funksjonelt baderom

Puristisk bolig: Rettlinjet baderomsdesign i moderne arkitektur

Liker du diskret design og slapper av i et redusert, ubegrenset funksjonelt miljø? Moderne arkitektur med en tydelig romgeometri og et sjenerøst belysningskonsept gir ideelle vilkår for en puristisk bolig. Benytt byggestilens rettlinjede effektivitet og skap et interiør både i oppholdsrom og bad som er konsentrert om det vesentlige. Servant, badekar og dusj innbyr til en forfriskende vannytelse samlet i et individuelt velværeområde. Fargevalget er begrenset til et tydelig ton-i-ton-konsept i hvitt. Mangelen av fargerike detaljer og pyntedetaljer skaper ro i rommet. Den reduserte estetikken gir en lett og luftig atmosfære.

Puristisk badeværelse med innovativ teknologi i et rent miljø

Med deres presise og samtidig naturlige design skaper hansgrohe-armaturene i Talis-serien levende detaljer i denne baderomsstilen. Overflatene i skinnende krom gjør seg svært elegant mot enkelt, hvitt porselen. I det sentralt plasserte dusjområdet sørger dusjsystemet Croma 100 for varierte dusjopplevelser med tre stråletyper. Innovativ hansgrohe-teknologi sørger for langvarig funksjonalitet og stor komfort.

Puristisk design på badet

Puristisk bolig med moderne arkitektur: Det gjelder også badet. Et enkelt hvitt rom får personlighet med kromblanke armaturer.

Hvitt baderom med blandebatteri og badekar.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG