Her kommer man gjerne på besøk!

Praktisk baderom med individuelt miljø til bad nummer to eller gjestebadet

Den individuelle innredningen av et praktisk gjestebad utnytter den beskjedne plassen. Rettlinjede baderomsmøbler med mye oppbevaringsplass har plass til det man bruker daglig og sørger for ryddige omgivelser. Lyse farger gir større romvirkning, og en dusj i gulvnivå gir stor bevegelsesfrihet. Funksjonaliteten gjør sitt inntog på badet med innovative blandebatterier.

Gjestebad med individuell design og elegante armaturer.
Individuell innredning av det lille badet

Praktisk design med intelligent funksjonalitet på gjestebadet

Skal du bygge nytt, eller kanskje du skal pusse opp? Bruk et rom med liten grunnflate for å lage et praktisk bad nummer 2 eller gjestebad. Rene, hvite vegger og et lyst gulv forsterker dagslyset og sørger for en luftig atmosfære. Grå veggflater danner den elegante bakgrunnen i rommet; et svart servantskap gir et individuelt preg. En praktisk veggnisje over servanten gir plass til baderomstilbehør. Nisjen er kledd med middelhavsmosaikk i jordfargenyanser og liver opp interiøret med varme kontraster. Andre ting til daglig bruk får plass i funksjonelle baderomsmøbler. Dermed virker rommet rolig og ryddig.

Individuelt gjestebad med innovativ teknologi

Med sin organiske sammenheng i form og funksjon bringer blandebatteriene fra hansgrohes serie Talis naturlig komfort inn i det praktisk innredede gjestebadet. Den elegant innglassede dusjen i enden av rommet er bygd inn i flukt med gulvet og inviterer til avslappet vannytelse. Med hode- og kroppsdusj sørger den slanke Raindance Showerpipe for allsidige dusjfornøyelser. Designinnslag i krom eller hvitt og krom frisker opp badet. Innovative teknologier sørger for en effektiv omgang med ressursene.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG