I samklang med naturen

Moderne bad midt i naturen: Til vannytelse i det grønne

Et bad i landstedsstil tilbyr vannfornøyelser i samklang med naturen. Den individuelle velværeoasen innbyr til nytelse på det personlige favorittstedet. Den moderne arkitekturen glir harmonisk inn i det opprinnelige miljøet med naturmaterialer som tre eller stein. Ved å gå bort fra et lukket romkonsept glir badet inn i landskapet.

Badeværelse med frittstående badekar i naturlig eleganse.
Bad i landstedsstil nær naturen

Bad i moderne landstedsstil for opprinnelig nytelse i samklang med naturen

Vil du ha et bad i landstedsstil på ditt personlige favorittsted? Da bør du benytte den opprinnelige karakteren til materialer som tre eller stein. Dermed skaper du et velværested som alltid er knyttet til den flekken på jorden du liker best. Moderne arkitektur gir spillerom for kreativ baderomsinnredning. Den opprinnelige badeplassen til et alpehotell inspirerer til individuelle baderomsideer. Originalt: I de innbydende omgivelsene på en åpen terrasse har et frittstående badekar funnet sin plass. Den rustikke innkledningen av badekaret harmonerer med tregulvet og skaper en varm atmosfære. Badet gir dobbel nytelse foran et imponerende fjellpanorama, beskyttet av en vegg av oppstablet ved.

Bad i landstedsstil med frittstående badekar og moderne armaturer

Et bad med frittstående badekar gir uhindret panoramautsikt og glir harmonisk inn i naturlige omgivelser. Armaturene fra hansgrohes Metris-serie sørger med moderne design for en spennende kontrast til de opprinnelige omgivelsene. Puristiske former tilpasser seg dine utformingsbehov. Inne i blandebatteriet finner du innovativ teknologi for komfortabel vannytelse og ansvarsfull bruk av verdifulle ressurser.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG