Kompakt dusj med oppkvikkende effekt

Harmonisk baderomsmiljø med detaljer i matt svart

Drømmer du om baderommet som et tilfluktssted der naturlige materialer angir tonen? Dette drømmebadet med en dusj du kan tre inn i gir velværestunder helt tilpasset egen smak: noen ganger oppkvikkende, noen ganger avslappende. Dette sikres av armaturer og dusjer i trendy matt svart, omgitt av lyse omgivelser i pastelltoner og tre.

Bad i naturtoner, Pulsify dusjer og armaturer.
Design, komfort og bærekraft

Den naturnære baderommet virker revitaliserende eller avslappende, uansett størrelse

Myke naturtoner og lys setter et gjennomgående preg på dette drømmebadet. De sandfargede gulvflisene strekker seg sømløst inn i gulvdusjen og blir harmonisk supplert med pastellfargede veggfliser der det blir vått. Den rammeløse skilleveggen i glass gjør det kompakte området transparent og åpner blikket mot servanten av tre. Den myke møbeloverflaten inviterer til berøring og er en fryd for øyet. Koselige detaljer som puffen og kurvlampen understreker den naturlige stilen. I bevisst kontrast til pastelltonene er dette kombinert med armaturer, dusjer og tilbehør i matt svart. Blikkfangene signaliserer: Her er det duket for velværestunder med vann. Matchende dusjkanal i flukt med gulvet fra hansgrohe i samme FinishPlus-overflate.

Kompakt dusjglede, helt etter baderommets rutiner

La dette drømmebadet glede deg med sitt rolige design som også gir deg øyeblikk av velvære: Pulsify S Showerpipe tilpasser seg optimalt til rommet, takket være den kompakte utformingen og den justerbare strålevinkelen. Dusjopplevelser med to intensiteter: Med Select-teknologien kan du med et knappetrykk bytte mellom stråletypene, slik at de passer til den daglige rutinen: PowderRain og Intense PowderRain, avslappende og oppkvikkende. EcoSmart-teknologien gjør også dusjene økonomiske, selv med full komfort.

Dusjsystemet med hodedusj og hånddusjen som er godt festet til ShowerTablet Select gir deg imidlertid enda mer: Dusjtermostaten har en liten oppbevaringshylle for dusjutstyr. Ekstra hyller og kroker fra tilbehørsserien WallStoris sørger for et ryddig utseende på veggen – uten kaos på baderommet blir det desto mer avslappende, eller gir deg en frisk start på dagen.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG