Som i et tropisk paradis

Grenseløs komfort i et naturlig utformet bad med stor regndusj

Et moderne bad med regndusj og naturlig storslagen romutforming: Her gjør tropene inntog i hverdagen. Den åpne arkitekturen gir stor plass til velværeprogrammet ditt, uten begrensninger. Dusjsystemet er midtpunktet. Det er rikt på variasjoner, deler opp rommet og byr på ren vannytelse.

Moderne bad med stor regndusj og åpen arkitektur.
Herlig tropeopplevelse i det store badet

Stor bevegelsesfrihet i det moderne badet med regndusj i gulvnivå

Ønsker du et stort badeværelse som naturlig arena når du vil ta en pause fra hverdagen? Unn deg avslapping og nyt den overdådige vannopplevelsen i et moderne bad med regndusj. Med en åpen romløsning får du plass til en variert velværeoase. Grønne planter skaper et naturlig miljø, og en hvilesone med sittemuligheter inviterer til avslapping. Den lange siktaksen trekker blikket inn i det store rommet. En dusj i nivå med gulvet gir også optimal bevegelsesfrihet. Et allsidig dusjsystem midt i rommet lokker med frodige vannopplevelser.

Sanselig vannytelse med komforten ved et stort dusjsystem

En regndusj understreker den levende elegansen ved en naturlig baderomsinnredning. Dusjsystemet fra hansgrohe er et sentralt element som setter et strukturerende preg. Rainmaker Select Showerpipe tilhører regndusjene som gir ergonomisk komfort og variert vannytelse med intelligent teknologi. Enten det er i et nytt eller renovert bad. Dusjhodet glir harmonisk inn i miljøet med den hvite innfelte stråleskiven. Designen virker elegant og lett med den slanke rammen av krom.

Stor regndusj i det naturnære badet

Blikkfang i det naturlige bademiljøet: hansgrohe Showerpipe Rainmaker Select overbeviser med puristisk eleganse og gir stor vannytelse.

Stor regndusj i krom med hodedusj og hånddusj.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG