For et lyst sinnelag

Naturlig baderomsdesign med middelhavseleganse og særegent fargevalg

Særpreget baderomsdesign oppstår i det kreative samspillet mellom farger og materialer. En naturlig innredning henter inspirasjon fra middelhavsstilen og kombinerer klassiske former med moderne elementer. I et bad med velværestemning sørger innovativ teknologi for komfortabel og ressursbesparende vannytelse.

Bad med bronsebadekar og kontraster i pastellnyanser.
Særpregede baderomsideer for et lite rom

Ekstravagant baderom med moderne innredning og sørlig eleganse

Er du inspirert av Sydens varme og ønsker deg et bad med naturlig innredning og særpregede detaljer? Et moderne prosjektert eller vakkert oppusset bad med liten grunnflate får romvirkning med grunntoner i pastellfarger. Veggflater i sandsteinens sarte okertoner og lyst grått forsterker lyseffekten fra det lille vinduet og sørger for middelhavsstemning. Lyse, store gulvfliser danner en diskret bakgrunn for dristige detaljer i bronse og mørkebrunt. Mosaikk med naturlig kvadersteinutseende danner varme kontraster ved servanten og som bakgrunn i de små veggnisjene. Rettlinjede baderomsmøbler og de stilfulle veggnisjene gir plass til baderomstilbehøret og skaper et ryddig interiør.

Innovative teknologier for praktisk vannytelse i det særpregede badet

Et dempet fargevalg fremhever det frittstående badekaret og den innfelte dusjen. Jordtonene markerer nytelsesområdene på badet og understreker det rolige preget til de individuelle tilfluktsstedene. De moderne armaturene i Metris-serien forsterker den særpregede baderomsdesignens individualitet med sine klare, kromblanke overflater. Inne i armaturkroppene er det innovative teknologier for komfortabel vannytelse og ansvarsfull bruk av ressurser.

Moderne armatur i moderne bad

I et badeværelse med særpreget design og middelhavsstemning setter moderne armaturer et kromglinsende preg og byr på komfortabel vannytelse.

Særpreget drømmebad med badekar i bronse.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG