For morgengretne

Muntert baderom med praktisk innredning og livlig fargevalg

På familiebadet med praktisk interiør sørger lys og livlige fargekomposisjoner for glad stemning. Flater i lyse pastellnyanser og dristige fargeinnslag i solgult støtter dagslyseffekten i et rom med smalt grunnriss. En funksjonell innredning tilbyr komfort for hele familien og legger til rette for problemfrie vannopplevelser.

Munter baderomsinnredning i lyse pastelltoner og solgult.
Muntert familiebad i solgult

Praktisk designet bad for ubegrenset funksjonalitet på liten plass

Ønsker du deg et muntert bad, og vil kombinere individuell design med moderne funksjonalitet på en kompakt flate? Da kan du lage et rom med lyse grunntoner og bidra til dagslyseffekten med et solfylt fargekonsept. En vegg med klassiske sprossevinduer sprer godt humør når den har farge som en smørblomst. Pastellgrå grunnflate og funksjonelle bademøbler i diskret mørkegrått virker som hvilepunkter i interiøret. Den plassbesparende innredningen får toalettartikler og tilbehør til å forsvinne i enkle skap og gir en ryddig romfølelse. To servanter og et stort badekar setter preg på familiebadet. Innerst i rommet har dusjen fått plass. Glassveggen danner en motvekt til inngangsdøren i rustikt treverk på motsatt side.

Harmonisk design og teknologisk komfort på et praktiske badet

Et praktisk baderom må være funksjonelt. Armaturene i hansgrohes Logis-serie er med sine klare former og mykt buede flater ideelle innslag i moderne baderomsdesign. Kombinert med innovativ teknologi er det tydelige formspråket en fryd for øyet, samtidig som det sikrer ansvarlig omgang med verdifulle ressurser. Slik ser moderne vannytelse ut.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG