Varm skandinavisk stil

Baderom i skandinavisk stil med moderne design og smart teknologi

Klare designelementer er typiske for et baderom i nordisk stil. En strukturert grunnflate omfatter servantbenk, badekar og dusj samlet i et velværeområde. Flater i hvitt og jordtoner understreker den naturlige elegansen til tregulvet. Diskret porselen kjennetegner en redusert baderomsdesign, og moderne blandebatterier setter et stilfullt preg.

Moderne familiebad i skandinavisk stil.
Varmende eleganse på badet

Diskret baderomsdesign med tydelig rominndeling og skandinavisk innredning

Liker du diskret baderomsdesign og vil kombinere nøktern moderne arkitektur med en skandinavisk innredning? For å lage et baderom i naturlig nordisk stil er det ideelt med tydelig geometri og stor takhøyde. Ubehandlet tregulv utstråler mye varme i et lyst miljø med rene og hvite vegg- og takflater. En skillevegg i jordfarger gir fargekontrast og danner bakvegg for badekaret. Runde, diskrete servanter hviler på en servantbenk av tre og bringer letthet inn i rommet. Moderne blandebatterier i blankt krom utgjør kronen på verket.

Skandinavisk innredning med uttrykksfulle armaturer på det moderne badet

hansgrohe Metris-armaturer bidrar til en lun atmosfære med sin harmoniske linjeføring. De geometrisk avveide formene understreker nøkternheten i den skandinaviske innredningen. Blankt krom fremhever de enkelte elementene og utgjør en spennende kontrast til de naturlige treoverflatene. Fremtidsrettet hansgrohe-teknologi muliggjør komfortabel vannytelse og sørger samtidig for en effektiv bruk av vann og energi.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG