For soltilbedere

Middelhavsbad med moderne innredning og naturlig atmosfære

Et middelhavsbad står i spennende kontrast til moderne arkitektur. Den harmoniske forbindelsen mellom steingrå flater og okernyanser skaper en varm atmosfære. En sitteplass med praktfull utsikt ut i det fri knytter rommet til naturen og innbyr til å bli værende. I velværeområdet sørger moderne teknologi for intelligent vannstrøm.

Bad i middelhavsstil med vinduer i hele rommets høyde.
Varm innredningsstil i det store badet

Naturlige innslag av middelhavspreget innredning på det moderne baderommet

Liker du moderne arkitektur og vil kombinere den rettlinjede sjarmen med varmen i en naturlig innredningsstil? Da kan du velge en innredning med sørlig eleganse og planlegge et middelhavsbad med lunt interiør. I et rom med rettlinjet grunnflate danner betongflater grunnlaget for et koselig tilfluktssted. En innbydende velværeoase med stor dusj, frittstående badekar og kubeformet servant er adskilt fra funksjonsområdet. En sitteplass ved vindusfronten i hele rommets høyde innbyr til å bli værende og la blikket streife ut i det fri. Glassveggen åpner miljøet og slipper naturen inn i huset. Speilflater bak servanten fanger opp dagslyset og reflekterer det inn i rommet. Jordfargenyanser harmonerer med det robuste preget til den steingrå betongen og gir en varm atmosfære.

Rettlinjede former og innovativ funksjonalitet for moderne vannytelse

Armaturene i hansgrohes Metropol-serie understreker middelhavsstilens moderne preg. Den store hodedusjen Rainmaker Select med hvit innfelt stråleskive av glass utgjør et blikkfang. I kombinasjon med en fargetilpasset hånddusj i hvitt og krom er det lagt til rette for allsidige dusjfornøyelser. Innovative teknologier gir ergonomisk komfort og legger til rette for varsom bruk av ressursene.

Innovative armaturer i det store badet

Form og funksjon danner en helhet i det elegante badet. De gulvstående armaturenes tydelige design skjuler perfekt teknologi for moderne vannytelse.

Gulvstående blandebatteri i geometrisk klarhet.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG