Minimalistisk og fleksibel

Tydelig formgivning for en allsidig hverdag på baderommet

Dette drømmebadet er ideelt utstyrt for hverdagens livlige krav. I den puristisk utformede atmosfæren foregår ulike hverdagsrutiner uten problemer, både blant store eller små brukere, sammen eller som et sted for å trekke seg tilbake. Det minimalistiske designet skaper visuell ro, mattsvarte overflater tilfører et trendy preg.

Puristisk baderom i matt svart med kantede former.
Purisme pluss matt svart

Minimalistisk form, maksimal fleksibilitet

Du kjenner sikkert baderommet som et sted der mye skjer på en gang: fra morgenens mas og kampen om servanten til behovet for å trekke seg tilbake. Dette drømmebadet gleder deg med sin fleksibilitet når det kommer til vannkomfort og oppfyller en lang rekke krav. I tillegg virker det minimalistiske designet velgjørende på familiebaderommet når det er mye som skjer. Overflatene på armaturene og dusjene i matt svart harmonerer med det kule baderomsdesignet med puristiske møbler og hvite vegger. Konsentrasjonen rundt det vesentlige går hånd i hånd med friheten til å bruke baderommet etter egne behov. Den innovative baderomsarmaturen hansgrohe Finoris sørger for uventet funksjonalitet ved servanten. Dusjene Rainfinity i dusjen og ved badekaret kompletterer det enkle baderomsdesignet.

Innebygd fleksibilitet gir mange muligheter

Servantarmaturen Finoris med ett grep tilpasser seg perfekt til hverdagens rutiner på dette drømmebadet. Takket være den integrerte uttrekkbare dusjen og to stråletyper er det svært enkelt å vaske håret i servanten eller skylle opp en genser. Er det en baby i familien? Et bad i servanten med en myk stråle fra den fleksible, uttrekkbare dusjen går lett som en plett. For å skape et gjennomgående design er de trendy overflatene i matt svart avstemt med de andre armaturene og dusjene. Det kantede designet videreføres til badekaret og den innebygde badekararmaturen med hånddusjen Rainfinity. Sist, men ikke minst finner man igjen den klare geometrien i hodedusjen Rainfinity med veggtilkobling. Den omslutter hele kroppen med et behagelig dusjregn og en justerbar strålevinkel. Dette skaper glede i dusjen, både for store og små.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG