Nautisk baderomsdesign

Velværebaderom med stemning fra havet: eksklusivt design og en frisk bris

Den friske blåfargen og elementer fra naturen skaper en avslappende ferieatmosfære på baderommet. Servantenes utsøkte design møter innovativ teknologi, både på armaturene og det frittstående badekaret. Dusjen på gulvnivå kan stilles inn helt etter individuelle preferanser og utfyller det romslige baderommet med dusjglede.

Lyst baderomsdesign med maritimt preg.
Designbaderom vekker oseaniske følelser

Et friskt baderom som gjenspeiler sol, sand og strand

Drømmer du om en uendelig blå himmel over havet, om å slappe av ved kysten? Dette lyse og romslige baderommet har en maritim touch, med friske fargetoner og sandfargede fliser. De hvite baderomsmøblene og de elegante armaturoverflatene i krom skinner mot en himmelblå bakgrunn. Samtidig står flatene i fin kontrast til den visuelt livlige mosaikken. Kiselsteinene gir strandfølelse og skaper en lekker, tredimensjonal vegg i dusjen og ved toalettet. Mens dusjen på gulvnivå inviterer deg til å velge din individuelle dusjopplevelse, innbyr badekaret til avslapning. Kort sagt: et velværebaderom for oseaniske følelser.

Smart armaturteknologi i et baderom med strandfølelse

Gulvstående servantarmaturer i serien Metropol fra hansgrohe har en tydelig geometri som fanger opp det eksklusive designet på dette baderommet. De passer perfekt til de skulpturelle servantene og kompletterer de frittstående søylene med sin brukervennlighet. I dusjen gir RainSelect deg intuitivt betjente knapper og ergonomiske dreiegrep. Dusjtermostaten er integrert i veggen og gir plass under den sjenerøse hodedusjen Rainmaker Select. Det eksklusive designet i hvit og krom føyer seg harmonisk inn i en luftig, klar baderomsatmosfære med assosiasjoner til havet.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG