Klart. Elegant. Uten kruseduller.

Elegant baderom med tydelig design som gir større romvirkning

Elegant baderomsdesign sørger for en romslig atmosfære i rom med smal planløsning. Pastellfargede gulv- og veggfliser, samt speilflater har en forstørrende effekt. I kombinasjon med dagslyset oppstår det et lyst og vennlig interiør. En rettlinjet innredning og funksjonelle armaturer i krom understreker det tydelige romkonseptet.

Elegant baderom med smal planløsning og speilvegg.
Baderomsideer for smale rom

Elegant design med tydelig linjeføring i moderne innredet baderom

Har du lyst til å bo i moderne arkitektur og ønsker å innrede et elegant bad med tydelig design i et rom med smal planløsning? Da legger du til fargekombinasjoner i pastelltoner og lineære former for å underbygge romvirkningen. En stor speilvegg overfor vinduet absorberer dagslyset og forsterker effekten. Store, lyse fliser understreker den luftige atmosfæren og danner grunnlaget for en funksjonell innredning. En mørk grå vegg skaper en sofistikert kontrast i rommets forsvinningspunkt. Badekarkanten i samme fargetone understreker det elegante samspillet mellom lys og mørke. I tillegg til sitteplasser gir en stor, grønn plante nær vinduet et hjemmekoselig preg.

Intelligent teknologi for komfortabel og effektiv bruk av vann

Armaturene i Talis-serien fra hansgrohe tilfører eksklusivt design og ubegrenset funksjonalitet til det elegante baderommet. Ved servanten kan du styre vannet ved hjelp av den intuitive trykknappen (Select). Dusjsettet med den slanke styreskinnen og den store hånddusjen i sanselig hvitt og krom tiltrekker blikket. Den moderne, vannbesparende teknologien sørger for komfortabel dusjnytelse og effektiv ressursbruk.

Innovativ armatur i elegant baderom

I det elegante baderommet danner form og funksjonalitet en enhet. Det tydelige designet på Select-armaturen inneholder førsteklasses teknologi for moderne nytelse av vann.

Armatur med klart formspråk ved den elegante servanten.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG