For familiemennesker

Hjemmekoselig baderom med moderne innredning for tidsriktig vannytelse

Et hjemmekoselig baderom byr på avslappet vannglede for hele familien. Jordaktige pastelltoner og naturmaterialer sørger for en varm atmosfære. Den funksjonelle innredningen får personlighet med stilfulle treelementer og elegant tilbehør. Et symmetrisk romkonsept fremhever den rettlinjede designen og harmonerer med armaturenes reduserte form.

Velværebad med varme tretoner.
Hjemmekoselig innredning i det moderne badet

Familiebad med velværeatmosfære og naturlig eleganse

Skal du innrede et hjemmekoselig bad med varm atmosfære i ditt nye eller kjærlig oppussede hus? Tegn opp en symmetrisk rominndeling på ruteark for å utnytte den tilgjengelige plassen best mulig. Til venstre og høyre for speilaksen er det en identisk utstyrt vaskeplass på hver side. Baderomsmøbler av tre, rettlinjede servanter og kromglinsende armaturer er plassert harmonisk rett overfor hverandre. Det innebygde badekaret står i enden av rommet. Til venstre og høyre er det praktiske flater til å sette fra seg på. Lyse farger i jordtoner gir rommet en varm naturlighet. Lamper i hyttestil og omhyggelig plassert tilbehør understreker den individuelle stilen uten at interiøret blir overlesset.

Moderne armaturer for effektiv vannglede på familiebadet

Med sitt reduserte formspråk setter armaturene i hansgrohes Metris-serie et elegant preg på det hjemmekoselige badet. De myke linjene og flatene i blank krom harmonerer med den varme baderomsdesignen. Innovative hansgrohe-teknologier i armaturene sørger for komfortabel og miljøvennlig bruk av vann.

Moderne armaturer i varme omgivelser

I det hjemmekoselige familiebadet danner treelementer og jordfargenyanser bakgrunn for den nedtonede designen til de kromblanke armaturene.

Hjemmekoselig bad med treelementer og blandebatterier i krom.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG