Ukomplisert baderomsinnredning

Koselig baderomsdesign med friske farger og praktisk innredning

Et koselig bad setter individuelt preg på en ny eller omhyggelig oppusset bolig. Badet får romvirkning med et lyst interiør. Innslag i kjølige blåtoner bidrar i tillegg til en frisk atmosfære. De klare linjene i en funksjonell innredning danner bakgrunn for de høyverdige armaturenes tidløse eleganse.

Hjemmekoselig bad med frisk design og moderne armaturer.
Friske innslag i pastell og krom

Koselig baderom med lyst interiør og funksjonell innredning

Skal du innrede et koselig bad med frisk design i et lite rom? Velg lyse farger for å forsterke dagslyseffekten og live opp stemningen. Kombinasjonen av rent hvitt og himmelblå pastelltoner passer til den beskjedne grunnflaten og forbedrer romfølelsen under et skråtak. Plassbesparende design binder sammen badekar og dusj. I innredningen slår rettlinjede former og moderne funksjonalitet an tonen. Dusjtilbehør får plass i en smal veggnisje, og diskrete baderomsmøbler sørger for orden ved servanten. Hvite fliser og den ovale toppmonterte servanten hører med blant elementene i tradisjonell baderomsinnredning. Dekorative elementer i friske blåtoner og armaturer i skinnende krom er blikkfang mot den klassiske bakgrunnen.  

Tidløs design og moderne teknologi i det koselig innredede badet

Blandebatteriene fra hansgrohes Focus-serie integreres harmonisk med sin tidløse design i det koselige miljøet med den praktiske innredningen. I dusjen inviterer en elegant Showerpipe fra hansgrohes Raindance-serie til allsidig vannytelse med stor hode- og hånddusj. Innovative teknologier sørger for ergonomisk komfort og effektiv bruk av ressursene.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG