Den nye hyggen på badet

Hjemmekoselig bad med flater av varmt treverk og individuelt tilbehør

I det hjemmekoselige badet sørger bruken av tre for en varm atmosfære. Servanthyllen av solid furu er et ideelt underlag for hvitt porselen og elegante armaturer. I moderne arkitektur demper den levende trestrukturen det grove inntrykket av betong eller råpussede overflater. Naturmaterialet gjør badet til en individuell velværeoase.

Hjemmekoselig bad med tregulv, hvilesone og et lyst miljø.
Drømmebad: Hjemmekoselig innredning med treverk

Kreative baderomsideer og harmonisk tilpasset design i det hjemmekoselige badet

Ønsker du deg et hjemmekoselig bad med romslig inndeling som fungerer som din private velværeoase? Da kan du skape et hjemmekoselig bad med innbydende interiør med treverk, tekstiler og individuelle dekorelementer. En stor grunnflate gjør det mulig å dele inn rommet i et funksjonsområde med toalett og bidet, og et velværeområde med badekar, dusj og servanter. I tillegg til gleden over vannet inviterer et behagelig tilfluktssted med sitte- og liggemulighet inn i nytelsessonen. Treverk gir ideelle forutsetninger for en kreativ utforming av badet: De naturlig elegante og fotvennlige gulvbordene gir et varmt miljø. Ved å sette inn lette avsatser varieres gulvflatene og skaper favorittsteder å slappe av på. Det er herlig å slappe av mellom lette puter og dekorative elementer – som i et bildegalleri med favorittmotiver.

Designarmaturer og baderomsporselen i deres rette lys

Store vinduer eller utgang til hage eller terrasse utvider badets opplevelsesområde. I rom uten dagslys sørger en individuelt planlagt belysning for en koselig atmosfære. Optimalt lys fremhever de fine linjene til elegant porselen og de eksklusive armaturene i hvitt og krom. PuraVida-armaturene fra hansgrohe integreres harmonisk i miljøet med deres sanselige design. Det store dusjsystemet gjør vannopplevelsen til midtpunktet i rommet.

Romkonsept og innredningstrender i det trivelige badet

Velværeaspektet er sentralt i det hjemmekoselige badet. Varmt treverk harmonerer med hvitt baderomsporselen og armaturer i skinnende hvitt og krom.

Innredningsideer med treverk i et hjemmekoselig bad.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG