Lyse drømmebad

Baderom med sanselige armaturer i forfriskende interiør

Et lyst bad passer like godt i moderne arkitektur som i et stilfullt renovert eldre hus. Dagslysbadet med store vindusflater innbyr til en luftig atmosfære. Det oppstår et friskt interiør i samspill med lyse vegg- og gulvflater. En hvit innredning med detaljer i krom og turkis supplerer den stimulerende romvirkningen.

Baderom med hvit dusj og hvitt blandebatteri fra hansgrohe.
Innred et lyst dagslysbad

Baderom med lyst interiør i friske hvite og grønne toner

Skal du innrede et lyst bad med frisk atmosfære i moderne arkitektur eller et renovert eldre hus? Et rom med store vindusflater og tilgang til uteområdet har ideelle forutsetninger for stimulerende baderomsdesign. Hvite veggflater og synlig murverk egner seg som designelementer for å innrede et dagslysbad. Det pastellgrå sementgulvet utstråler naturlighet i interiøret. Ved å skille funksjons- og velværeområdet oppstår det en privat velværeoase der man kan slappe av. Hvite bademøbler gir miljøet ekstra letthet. Matchende tilbehør i lyse blå eller grønne toner bringer friskhet som en klar fjellbekk inn i det ryddige badet.

Innred et dagslysbad og nye sanselige vannopplevelser

Med hvitt og krom fremhever blandebatteriene i hansgrohes PuraVida-serie det velgjørende miljøet i et lyst badeværelse. I enden av rommet byr den innfelte dusjen på en moderne vannytelse. En elegant styring koordinerer det allsidige dusjsystemet med hode- og hånddusj. Innovative hansgrohe-teknologier sørger for en komfortabel og effektiv bruk av vann.

Stor dusjplass i lyst bad

Et lyst bad med hvitmalt synlig murverk danner en ideell kulisse for et friskt interiør og er sanselig dusjsystem i hvitt og krom.

Moderne dusj med to dusjhoder i lyse omgivelser.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG