Jordtoner, elegant interiør

Elegant bad med varmt fargevalg og høyverdig innredning

Harmoniske fargekombinasjoner sørger for en varm atmosfære i et bad med elegant innredning. Lyse flater og mørke bruntoner supplerer hverandre og skaper et interiør med velværekarakter. I tillegg utstråler høyverdige materialer og presise linjer en rolig eleganse. Et stort dusjområde med sittemulighet sørger for allsidig vannytelse.

Lekkert badeværelse med stor dusj og elegant dusjsett.
Sann glede med stor velværedusj

Elegant baderomsdesign med varme fargetoner og høyverdig innredning

Vil du innrede et lekkert bad med gedigent interiør og ønsker deg en varm velværeatmosfære? I et bad med små vinduer kan du satse på harmoniske fargekombinasjoner for å forsterke romvirkningen. Et lyst gulv med store fliser og rene hvite veggflater tåler intense fargekontraster. Baderomsmøblene i mørkebrunt utstråler en varm eleganse mot den pastellfargede bakgrunnen. Innredningsdetaljene virker enkle og lette med sin tydelige geometri. Den mørke hylleflaten stabiliserer rommet og gir plass til dekorativt tilbehør i hvitt og duse naturtoner. Mosaikk i dempede jordtoner er glinsende innslag ved servanten og i hyllene.

Elegant dusjsett for komfortabel vannytelse i det elegante dusjområdet

Det smale rommet ender i en storslagen dusj. Bak den dunkle skilleveggen av glass åpner det seg en liten velværesone med et kromglinsende dusjsett i midten. Hånddusjen Raindance Select fra hansgrohe gir god kroppspleie: med tre stråletyper. To murte benker med sitteflate av mosaikk i bruntoner innbyr til å slappe av. Dusjplassen smyger seg inn under et skråtak, og den mørke mosaikken er også å finne i taket. Dermed oppstår det et beskyttet tilfluktssted med hyggelig atmosfære.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG