Naturstein møter kromdesign

Lekkert drømmebad med elegant planløsning og eksklusivt interiør

Det elegante drømmebadet gir bevegelsesfrihet med et åpent romkonsept. Den puristiske arkitekturen benytter seg av gedigne materialer og viser vei med lekne innredningsdetaljer. Flater av gedigen naturstein, eksklusivt porselen og elegante armaturer preger designen. Med innovativ teknologi kan du nyte vannet effektivt og komfortabelt.

Luksuriøst bad med elegant stil i kjølig naturstein.
Puristisk-elegant drømmebad

Innred baderommet elegant med høyverdig interiør og innovativ teknologi

Ønsker du deg et elegant drømmebad med rene linjer og et puristisk formspråk? La stilfølelsen din komme til uttrykk med gedigen naturstein, elegant porselen og kvalitetsarmaturer. I et rettlinjet rom kan du innrede badet elegant ved å lage et gjennomgående velværeområde med badekar, dusj og servant. Store marmorfliser med harmonisk varierende overflatestruktur får arkitekturen til å virke stilfull og storslagen. Diskrete farger og dekor uten små detaljer kjennetegner en redusert design som kan nytes helt uforstyrret. Elegant integrert oppbevaringsplass gir plass til gjenstander som brukes daglig og sørger for et ryddig interiør.

Elegant drømmebad med geometrisk formspråk

I dette drømmebadet danner et presist formspråk en ideell bakgrunn for det elegante omrisset av hvitt baderomsporselen og kromglinsende armaturer. Enten det er servant eller badekar: Armaturene i hansgrohes Metropol-serie understreker den ren rettvinklede estetikken og danner høydepunkter i de moderne omgivelsene med effektiv teknologi. I enden av rommet inviterer et sjenerøst dusjsystem til allsidig vannytelse.

Eksklusivt drømmebad med elegant armatur

Med en bakgrunn av marmor kommer armaturens linjer til sin fulle rett. Den geometrisk presise designen fremhever et puristisk romkonsept.

Kantet blandebatteri for badrom med geometriske former.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG