Den nye avantgarden på badet

Avantgarde på badet: Med ideer til sanselig design og moderne teknologi

Avantgarde på badet uttrykker individualitet og glede med en fremtidsrettet formgivning. Eksklusiv design og intelligent funksjonalitet finner sammen i stilrene omgivelser. Den puristiske arkitekturen legger stor vekt på naturstein, elegant porselen og eksklusive armaturer. Denne atmosfæren av konsentrert eleganse innbyr til å bli værende og nyte.

Baderom i puristisk stil med bred glassfront mot hagen.
Avantgarde-bad med emosjonell design

Avantgardistisk baderomsdesign inspirerer til en sanselig og moderne stil

Elsker du den sanselige effekten av moderne arkitektur i naturnære omgivelser? Planlegg badet som et tilfluktssted med glassfront i rommets fulle bredde. Det knytter den puristiske baderomsinnredningen sammen med hagelandskapet ditt. I et luftig interiør som konsentrerer seg om det vesentlige er det lett å slappe av. Servanten, det frittstående badekaret og en innfelt dusj er samlet på et gulv av naturstein til et tilfluktssted med en atmosfære av velvære. Med en sitteplass ved vinduet og en forseggjort hylle til personlige gjenstander får badet preg av bolig og innbyr til et lengre opphold.

Stildannende romutforming og teknologisk innovasjon i samklang

Stildannende baderomsdesign er tett knyttet til teknologisk perfeksjon og brukerkomfort hos hansgrohe. Armaturer fra PuraVida-serien med sine flytende former og den organiske kombinasjonen av krom og hvitt blir høydepunkter i et individuelt utformet bad. Det sanselige samspillet mellom form og tekstur harmonerer med baderomsporselenet. Lyse, store steinfliser og takflater av ubehandlet betong eller hvit puss supplerer miljøet. Rainmaker Select dusjen strukturerer rommet med sin sentrale plassering. I tillegg til iøynefallende hvitt og krom sørger funksjonell perfeksjon for en komfortabel vannytelse.

Avantgarde på badet i hvitt og grått

Naturnært sted for å slappe av og bli værende: Rainmaker Select dusjen står i sentrum i det sanselig utformede baderommet i hvitt og krom.

Krom og hvit dusj på moderne baderom.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG