Dusj med friluftsfølelse

Avantgardistisk bad med stildannende design og tilknytning til naturen

Med natur på badet oppheves grensene mellom innerommet og uterommet. Flater med ulik geometri lar seg kombinere kreativt, og de asymmetriske formene innendørs harmonerer med landskapet. Vekselvirkningen mellom tre, stein og glass uttrykker dristig stilvilje. Blandebatteriene med eksklusiv bronseoverflate er også individuelle kjennetegn på avantgardistisk baderomsdesign.

Naturen på badet med store vinduer og elementer av tre.
Kreativt-naturlig baderom

Avantgardistisk stilretning på badet: Med eksklusive materialer og teknologier

Vil du kombinere stildannende design med natur på badet? Da kan du slippe inn det frodige grønne landskapet gjennom store vindusflater og nyte den unike romopplevelsen. Slike omgivelser inspirerer til kreativ lek med asymmetriske former og spesielle overflater. Elementer av tre, glass og stein griper inn i hverandre med ulik geometri. Den eksklusive baderomsinspirasjonen fra ”Campbells Pocket Residence” i Australia viser hvordan dristige materialkombinasjoner preger en fremtidsrettet design. Her er to servanter i rund innfatning av tre forbundet med en akse av stein. Badekaret hviler på en avsats, og en rund bronseplattform omgir hodeenden. Innstigningen skjer via en tretrapp. Og vindusfronten som dekker to sider, slipper naturen inn i rommet.

Naturlig baderomsinnredning og innovative armaturer med spesialoverflate 

Individuelt produserte blandebatterier fra hansgrohe-serien PuraVida fullender formgivningen i det avantgardistiske badet. En bronsefarget spesialoverflate foredler de flytende linjene til det organisk formede servant- og badekararmaturet. På innsiden sørger innovativ teknologi for komfortabel vannytelse og en miljøvennlig bruk av ressursene.

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG