hansgrohe QuickClean

Mindre kalk, større glede.

Kalkholdig vann, smuss, pussemiddel: Baderomsprodukter må tåle en hel del. hansgrohe gjør slutt på anstrengende rengjøring. Mange dusjhoder og blandebatterier fra premiummerket er utstyrt med QuickClean-teknologi slik at: Kalk og andre rester gnis bort med en finger. Dermed holder dine hansgrohe-produkter seg funksjonsdyktige og pene lenge.

Enkel rengøring av dusjhode med hansgrohe QuickClean.
QuickClean fungerer på dusjhoder og armaturer. Kalken forsvinner, og det jevne strålemønsteret vedvarer.

QuickClean: Den raske kalkfjerningsfunksjonen

For at rengjøringen skal være lekende lett, er det fleksible silikonnupper på armaturenes perlatorer og dusjens stråledyser. Det er bare å stryke med fingrene over det slitesterke kvalitetssilikonet. Dermed forsvinner kalk og smuss som ved et trylleslag, og du får alltid en fullstendig stråleopplevelse. Det er kort og godt så mye bedre med en behagelig dusjstråle og en jevn vannstrøm i servanten.

Opplev hvordan QuickClean fungerer på hansgrohe dusjer:

Også på servant, badekar og bidé

Og fordi QuickClean er så praktisk, har hansgrohe utstyrt en rekke produkter med denne teknologien: Servant- og badekararmaturer, hode- og hånddusjer samt bidéarmaturer.

QuickClean tilhører hansgrohe-teknologiene som gjør rengjøring og pleie raskt og enkelt. Hvordan du rengjør hansgrohe-produkter effektivt kan du se i vår Pleie- og rengjøringsveileder for blandebatterier og dusjer.

Opplev hvordan QuickClean fungerer på hansgrohe blandebatterier:

Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG