hansgrohe CoolContact

Termostater med kjølig overflate: Større sikkerhet på badet

hansgrohe CoolContact hindrer at termostaten varmes opp og gjør dusjopplevelsen enda tryggere. Det er alltid behagelig å røre armaturer som er utstyrt med denne kjøleteknologien. Den “indre” sikkerheten gir en kjølig overflate og hindrer smertefulle berøringer eller brannskader. Det lønner seg spesielt å anskaffe den hvis man har småbarn i huset. 

hansgrohe badekartermostat med kjølig overflate.
Bare merk: Med hansgrohe CoolContact forblir termostatens overflate alltid behagelig kjølig. Grunnen: kontrollert kaldtvannføring.

CoolContact hindrer at termostatens overflate blir varm 

Nysgjerrige oppdagerhender er beskyttet med hansgrohe CoolContact, og det lurer ingen farer ved usikker famling etter grepet. For takket være denne sikkerhetsteknologien blir det kalde vannet som strømmer ut fra vannledningen og inn i termostaten målrettet ledet til overflaten. På den måten forblir overflaten alltid behagelig kjølig. Det varme vannet kommer ikke engang i nærheten av den. Dermed kan alle i familien bevege seg i dusjen og badekaret uten å bekymre seg.

Slik virker det: Kontrollert kaldtvannstyring

Det innkommende kaldtvannet strømmer forbi rett under termostatens for- og overside. Det renner fra høyre til venstre – i retning av termostatelementet. Det varme vannet føres direkte fra veggtilkoplingen og inn i elementet uten omveier. Det blandede vannet strømmer, omgitt av kaldt vann, ut av elementet, til høyre mot utløpet. Forbi både bak- og undersiden.

NYHET: Ecostat E – enkel dusjglede for hele familien

hansgrohe har lagt sin innovative teknologi i en høyverdig designtermostat: Ecostat E. Denne termostaten for dusj og badekar overbeviser med sikkert indre liv og SoftCube-design, det vil si: geometriske former med mykt avrundede kanter. Den enkle betjeningen av grepet og den tydelige merkingen er spesielt bra for barn og eldre. Ekstra sikkerhetsfunksjon ved Ecostat E: SafetyStop-funksjonen for innstillbar temperaturbegrensning. Med den kan ikke dusj- og badevannet bli for varmt.

NYHET: Croma E – gjør badet bedre, sikrere og mer komfortabelt

Ecostat E gjør dusjing med de nye Croma E Showerpipes til en sikker dusjopplevelse. Og tiltalende, for den solide hansgrohe-dusjklassikeren Croma fås også med hypermoderne SoftCube-design. Med rene flater og mykt avrundede hjørner kjennes hode- og hånddusjen like god å røre ved som den ser ut. Croma E står for spenstig design, intuitiv betjening, gjennomtenkte funksjoner, en attraktiv pris – og er ideell for familiebadet.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG