Pontos vannstyringssystem

Hushjelp som gir bedre bokvalitet og sikkerhet

Når vi dusjer og vasker er det stor aktivitet i rørledningene våre. Det er irriterende når vannlekkasjer og vannskader forårsaker høye reparasjonskostnader. Virkelig ille blir det når vi mister minneverdige gjenstander. For at du skal kunne nyte deilige og sorgløse stunder med vann, anbefaler vi Pontos.
 

Pontos: Et multitalent for moderne vannstyring

Pontos Base kontrollerer rørledningene for vannlekkasjer og oppdager uønsket vannforbruk. Du plasserer de runde fuktighetssensorene, Pontos Scout, overalt der du ønsker å hindre skade på grunn av ukontrollert vannlekkasje, frost, luftfuktighet eller uvanlig temperatur. Så snart de individuelt innstilte grenseverdiene blir overskredet eller systemet mistenker et skadetilfelle, informerer Pontos deg omgående med et alarmsignal og et push-varsel via appen hansgrohe home. Dette er spesielt viktig når du er på farten. Fasit: Med Pontos kan uhell forårsaket av rørbrudd, utette vasker, åpne takvinduer eller flom raskt bli oppdaget og ytterligere vannskade kan unngås.

 

Enkel romovervåkning med Pontos Scout

Pontos Base vannalarm: Den rene Sherlock Holmes for rørovervåkning

Pontos Base bidrar til å forhindre vannskade.
Pontos Base kontrollerer rørledningene fortløpende for uønsket og påfallende trykktap og varsler om skader som eventuelt dukker opp – for din sikkerhet.

Pontos Base er forlengelsen av Pontos Scout. Den er koblet til det sentrale vannrøret og kontrollerer fortløpende vannrørene for påfallende vannforbruk, noe som kan skyldes vannlekkasjer. Ved mulige skadetilfeller låser Base automatisk vannforsyningen og informerer deg øyeblikkelig om hendelsen via smarttelefonen. Avviket er også synlig i displayet på Pontos-basen. Så kan du kontrollere hendelsen og åpne vannrøret igjen, enten direkte via smarttelefonen eller på basen.


 
Eksempel på installasjon av hansgrohe Pontos Base.
Pontos Base fra hansgrohe slår ikke bare alarm når det oppstår et akutt vannproblem. Den sørger også for å gi deg interessant informasjon.
Pontos Base har forresten enda mer på lur – den måler vannforbruket, sørger for å gi deg statistikk for bærekraftig bruk av vann og gir henvisninger om vannets hardhet. Du finner hele denne informasjonen på en oversiktlig måte i hansgrohe home-appen.
 
Strømforbruk og batteriskift på Pontos Base.
Du finner nøyaktige instruksjoner om håndtering av Pontos Base og utskifting av batteriet i produktets bruksanvisning.
Takket være det integrerte batteriet fungerer Pontos Base også ved strømbrudd. Dersom batteriet ikke lenger skulle fungere, kan hovedrørledningen stenges/åpnes med en nødnøkkel som er integrert i produktet.

Vil du komme i direkte kontakt med oss?

Send oss en e-post
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG