Kontroller hjemmet trygt via en app

Smarte app-partnere: Home Connect Plus og hansgrohe slår seg sammen

Mye utstyr = apper = arbeid = mye tid?

Det behøver ikke være slik. For å spare tid har hansgrohe integrert Pontos i Home Connect Plus-appen, slik at du enkelt kan kontrollere og styre hjemmet ditt via en sentral plattform.

Home Connect Plus og hansgrohe – to sterke merker som gir deg fordeler

Feriescenario: Home Connect Plus og hansgrohe Pontos.
Skap ditt eget personlige ”feriescenario”. Partnernettverkets fulle potensial ser du gjennom samspillet mellom ulike enheter – i henhold til preferansene dine.

Home Connect Plus lyser opp i jungelen av apper for smarte hjem. Her kan du koble smart utstyr – og hele systemer fra forskjellige produsenter – sammen i en app og tilpasse disse til behovene dine på en fleksibel måte. Dette gjelder til og med for kategorier som hittil ikke har vært kompatible. Den store fordelen:

Du styrer alt på ett sted via en app. Dette gjør hverdagen enklere og du frigjør tid til det som virkelig er viktig for deg.

En ideell styringssentral når du er på farten

Reis uten bekymringer: Med Home Connect Plus setter du sammen en personlig feriemodus for alle de smarte enhetene dine – det være seg bevegelsessensorer, belysningssystemer, kameraer, vanningssystemer eller robotgressklippere. Du kan holde øye med situasjonen i hjemmet til enhver tid – og starte forhåndsdefinerte automatiseringer med bare ett klikk via en plattform.

En god følelse: Sikkerhet hjemme med kontroll via EN app

Dette gjelder også vannsikkerhet i hjemmet: Hvis du integrerer Pontos-produktene dine i denne sentrale smarthus-appen, vet du umiddelbart om det er noe galt med vannrørene eller inneklimaet hjemme. Kort sagt:
Du sparer verdifull (ferie)tid, fordi du ikke trenger å håndtere x antall apper. I bildegalleriet får du et raskt innblikk i den klare, strukturerte og intuitive Home Connect Plus-appen.

Så enkelt kan du knytte Pontos til
Home Connect Plus-appen

Home Connect Plus-app kan lastes ned kostnadsfritt i App Store.
Home Connect Plus-appen er gratis. Ingen abonnementer, ingen skjulte kostnader, ingen kjøp i app. Bare last den ned i App Store, legg inn innstillinger og opplev Smart Home på en ny måte.

Med få trinn kan du knytte hansgrohe-enhetene raskt og intuitivt til Home Connect Plus-appen: 

  1. Hvis du ikke har installert den enda, kan du laste ned hansgrohe home-appen i App Store og tilknytte nettverksenheter som Pontos Base og Pontos Scout.
  2. Last ned og registrer Home Connect Plus-appen nå.
  3. Du kan legge til enheter over plusstegnet i fanen ”Enheter”.
  4. Du vil få direkte forslag til produsent-apper som allerede er installert. Velg merket på smartenheten og registrer deg.
  5. Vennligst bekreft at Home Connect Plus har tilgang til enhetene dine.
  6. Nå vises alle de tilkoblede Smart-Home-enhetene i enhetsoversikten og du kan sette i gang.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG