Innovasjon møter emosjon: fremtidens baderom er smart.

Smart Living for hjemmet ditt

En ny måte å leve og bo på - helt avslappet

Den digitale utviklingen gjør at temaet “å bo” har tatt et steg inn i fremtiden. Stadig flere funksjoner tar hensyn til omtrent alle aspekter av hverdagen vår på en intelligent måte, hvor mennesket står i sentrum for de beste fremtidsideene.

Dusj smart med hansgrohe RainTunes.
Hos hansgrohe ser vi baderommet som et sentralt sted for avslapning, balanse og fornyelse. Dusjscenarioene RainTunes skaper rent velvære av vann.

Mennesket i sentrum    

Vi vil at du skal føle deg vel overalt i boligen din. Dette betyr at du kan oppleve fine øyeblikk innenfor dine egne fire vegger, støttet av moderne teknologi. Med de nyeste app-styrte Smart Living-applikasjonene kan du nyte multisensoriske dusjopplevelser. I tillegg bidrar et innovativt vannstyringssystem til å gjøre boligen din sikrere. Snart kommer det enda mer! Vi utforsker fremtiden kontinuerlig ved å bruke den verdifulle erfaringen vi har rundt alt som har med vann å gjøre.

Fremtiden er smart

Er du nysgjerrig på mer Smart Living med hansgrohe? La deg overraske over alt vi har på lager rundt det som gjelder vann, menneske og hjemmet ditt med et nyhetsbrev.    
 

Vil du komme i direkte kontakt med oss?

Send oss en e-post.
 
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG