Rask, enkelt og alltid for hånden

hansgrohe apper og mobiltjenester

Vår service til deg: gratis verktøy og eksempler til planlegging av kjøkken og baderom til din mobil eller nettbrett. hansgrohes apper og mobiltjenester inspirerer deg og viser fine løsninger til ditt hjem. Gled deg til fleksibel, interaktiv infotainment – uansett hvor du befinner deg.

Új hansgrohe konyhai csaptelep ablak elé szerelhető változatban.
hansgrohe Showroom-app: Opplev baderoms- og kjøkkenprodukter interaktivt og finn en forhandler i nærheten.

hansgrohes Showroom-app til iPad

Hjertelig velkommen til den virtuelle hansgrohe-utstillingen. Vi viser deg dine nye favorittprodukter til baderom og kjøkken på en informativ og underholdende måte. Opplev på din iPad hva hansgrohe forstår ved dusjglede og vannkomfort. Med spennende brukseksempler og videoklipper som viser elementet vann på nye måter. Og som hjelper deg godt på vei i din planlegging.

Det får du med Showroom-appen:

  • Dusjglede i alle dimensjoner. Velg din personlige dusjløsning - fra sortimentet av moderne hånddusjer, elegante showerpipes og flotte hodedusjer. Hva ellers? Forskjellige stråletyper, komfortable dusjstyringer og teknologiske innovasjoner.
  • Servantarmaturer - perfekt i form og funksjon. La deg overbevise av vår allsidige armaturverden. Du er på jakt etter det rette blandebatteriet til din servant? Vår konfigurator presenterer deg for de perfekte kombinasjonene. Prøv ut de forskjellige høydene – for en større frihet på baderommet.
  • Dusjglede - også for grønnsaker. Gjør ditt kjøkken til en nytelses- og komfortsone. hansgrohes kjøkkenarmaturer er utstyrt med justerbare uttrekksdusjer, vann med ett trykk på knappen, komfortable høyder og svingningsområde. For den behageligste arbeidsplassen hjemme.
  • Virtuell planlegging. Hvordan ville denne dusjen eller dette armaturet fungere hjemme hos deg? Ved hjelp av iPad’ens kamerafunksjon laster du inn ditt ønskeprodukt i ditt eget bad- og kjøkkenmiljø. Det finnes en huskelapp til dine favoritter som du kan sende pr. epost eller skrive ut.
  • Onlinesøk etter butikk og rørlegger. Hvor ligger den nærmeste VVS-butikken eller rørleggeren der du kan kjøpe hansgrohe-produkter? Vår omfattende fortegnelse viser deg raskt din nærmeste fagmann – via GPS.
Prøv det selv: Last ned hansgrohes Showroom-app gratis i iTunes. Merk: De lokale brukervilkårene gjelder for å benytte appen.

Mobil hansgrohe vannsparingskalkulator

Er du på utkikk etter en ny dusj eller armatur? Og er det viktig for deg å velge produkter som sparer på de verdifulle ressursene? hansgrohe-produkter er utstyrt med den miljøvennlige EcoSmart-teknologien som automatisk reduserer vannforbruket. Det er både godt for din lommebok og for klimaet. Ved hjelp av dette mobile verktøyet finner du raskt ut av hvor mye vann og energi du kan spare med et hansgrohe-produkt. 

Beregn dit energisparepotensial med EcoSmart

Med vannspareprodukter er det nemlig opptil 60 % lavere vannforbruk å hente sammenlignet med gjengse produkter uten vannsparefunksjon. Forestill deg hvor mye vann det blir i løpet av et år: Vannsparingskalkulatoren fra hansgrohe viser deg hvor mye vann og energi du sparer i din husholdning. Du kan bruke den hvor som helst på din mobil, også når du ser på nytt bad i utstilling eller butikk.
 
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG