Planlegg kjøkkenet med tilpassede elementer

Med dette teamet kan du bare vinne

Drømmelaget opptrer på den mest benyttede plassen på kjøkkenet: hansgrohe kjøkkenvaskkombinasjoner starter en liten revolusjon i omgang med vann. Som perfekt tilpasset kombinasjon av oppvaskkum, armatur og innovativ sBox utgjør de den funksjonelle og estetiske totalløsningen som vil lette kjøkkenarbeidet i betydelig grad. Les hvordan.

Ny kombinasjon av kjøkkenvask og armatur.
hansgrohe nyhet: Grasiøs trio av kjøkkenvask, armatur med separat betjeningselement og sBox.

Perfekt trio ved vannet – det overbeviser også eksperter

hansgrohe kjøkkenvaskkombinasjoner setter spørsmålstegn ved alt som du vet fra det sentrale vannhullet. Kjøkkenvaskdesign, vannstyring og aksjonsradius smelter sammen til én enhet takket være et gjennomgående formspråk. Om det gjelder et vidløftig kjøkkenparadis eller en beskjeden kjøkkenøy: hansgrohe kombinasjoner finnes i både store og kompakte formater. Med to kummer eller én. Den minimalistiske designen glir inn i ethvert miljø. Det overbeviser også internasjonale designeksperter: Alle hansgrohe kombinasjoner fikk allerede kort etter at de kom på markedet, utmerkelsen if Design Award 2017.

Samlede nyheter – kraft fra hansgrohe

Kjøkkennyhetene fra hansgrohe fås i to betjeningsvarianter. Begge omdefinerer omgangen med vann via et separat betjeningselement på kanten av kjøkkenvasken. I fellesskap med sBox støtter de den problemfrie arbeidsprosessen. Velg en kombinasjon med:

  • Vippearmpå kanten av kummen for å styre vannmengde og -temperatur;
  • Select-knapp for å starte og stoppe vannstrømmen samt å åpne og lukke avløpet.

Komponentene er perfekt tilpasset hverandre og gir deg – i tillegg til kvalitet, betjeningsglede og funksjonalitet – maksimal sikkerhet ved planleggingen.

hansgrohe nyheter: nye kombinasjoner av kjøkkenvask og armatur