hansgrohe nyheter ved oppvaskbenken

Kjøkkenarmaturer med innovativ betjening - vi presenterer: Select

Opplev den revolusjonerende brukervennligheten på oppvaskbenken: Med hansgrohes Select-teknologi blir arbeidsgangen på kjøkkenet mer flytende og mindre avbrudt. Slå på og av vannet med ett enkelt trykk med fingeren – eller med albuen, underarmen eller håndbaken.

hansgrohe Metris Select blandebatteri for kjøkkenet.
Redusert design, gjennomtenkte funksjoner. hansgrohe Metris Select blir sikkert til selve hjertet i kjøkkenet.

Høy betjeningskomfort som du aldri før har sett

Disse armaturene vil blande seg kjøkkenarbeidet ditt: Styr vannet komfortabelt med ett trykk på en knapp og gled deg over den uante fleksibiliteten. Den intuitive teknologien forenkler arbeidsprosessene på kjøkkenvasken i betydelig grad: Det blir enklere enn noensinne å slå vannet på og av. Den reduserte designen vil også overbevise akkurat som den enorme aksjonsradiusen til den nye kjøkkenhjelperen: På varianter med uttrekkbar tut kan tuten trekkes ut opptil 50 cm – i en sikker slangeføring.

Du slår på og av vannet ved å bruke Select-knappen, som er rett i nærheten: På fronten av svingtuten eller på toppen av den uttrekkbare tuten - presis der tommelfingeren er. Mens du klargjør grønnsakene eller fyller kjeler, kan du samtidig koble vannet inn eller ut med et tastetrykk. Dette kan også gjøres med albuen eller håndbaken hvis du er skitten på hendene. Med den velkjente grepet på siden av blandebatteriet forhåndsinnstiller du vannmengde og -temperatur. Her kan du også betjene armaturet som vanlig.
 

Velg favoritten din blant to designvarianter

  • Designvarianten Metris Select - avrundede kanter med ergonomisk grep: En fascinerende design for kjøkkenet ditt. Blandebatterienes design harmonerer med moderne kjøkkenvaskers lineære men lett avrundede form. Grepet er lett bøyd i en form som fanger blikket og føles bra i hånden.
  • Designvarianten Talis Select - konisk grunnform med enestående eleganse: Slank og stilsikker i et mykt designspråk. Slik beskriver vi best Talis Select. De store flatene med presise overganger er lett å rengjøre, og det dråpeformede grepet er på samme tid betjeningsvennligt og pent.

Denne formen for komfort vil du sikkert gjerne beholde.

Nytt betjeningskonsept revolusjonerer kjøkkenarbeidet.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG