Nå også på baderommet

hansgrohe sBox: Alt er pent og ryddig ved badekaret

For mange mennesker er badekaret en oase for avslapping, der de kan trekke seg tilbake og lade batteriene med herlig energi. Jo mer estetiske og komfortable omgivelsene er, desto større blir rekreasjonseffekten. hansgrohe sBox badekar sørger for at tiden som tilbringes der, er optisk og haptisk uforstyrret. Dusjslange som henger og slenger? Ikke mer av det. Nyt den vakre utsikten og den større bevegelsesfriheten.

hansgrohe sBox: en dusjslange som kan senkes ned i kanten på badekarte.

hansgrohe sBox badekar: Skaper mye glede. Trenger liten plass.

En dusjslange som forsvinner på usynlig måte i kanten på badekaret når du ikke trenger den, er både attraktiv og komfortabelt. Der ligger den kveilet opp og venter på neste oppdrag. Når du skal dusje og bade, trekker du den enkelt og raskt ut igjen. Hvis du ønsker det, i en komfortabel lengde på 1,45 m. Håndteringen er svært enkel og krever lite trekk- og holdekraft. Ved hjelp av hansgrohe sBox badekar er slangeføringen på badekaret kontrollert, beskyttet og sikker. Dusjslangen vrir seg ikke.

Pent utseende og mer personlighet i badekaret

Fra utsiden er det bare metallrosetten på sBox badekar som er synlig. Alt etter hva som passer best til baderomsarmaturene dine, kan du velge mellom to attraktive rosettdesign: firkantet og oval. Gled deg over enkelt rengjøring: De glatte overflatene er lette å holde rene. Med sBox badekar kan du plassere din favoritthånddusj på badekarkanten. Dusjen velges separat. Det er en smakssak hvilken du bestemmer deg for. sBox badekar er kompatibelt med alle vanlige dusj- og badekarmodeller hvis badekarkanten er bredere enn 71 mm.

Ren og pen løsning når du bygger nytt bad eller pusser opp det gamle 

sBox badekar er en kvalitetsløsing for installasjon av badekar i nybygg eller ved oppussing av det gamle badet. Før ble det smarte flasketrekksystemet til hansgrohe benyttet på kjøkkenet der det sørger for orden i oppvaskbenken. Og for at slangen i en uttrekksarmatur kan gli lett ut og inn. Det lukkede alt-i-ett-systemet erstatter det tidligere badekarsystemet Secuflex i innbygde installasjoner på badet.

sBox badekar: Nærmere info for alle som vil ha nøyaktig kunnskap

Slangeopprullingssystemet for badekaret installeres raskt og komfortabelt av rørleggeren. Fagmannen gleder seg over optimaliserte arbeidsoppgave, for to-trinnsinstallasjonen med grunn- og ferdigsett letter arbeidet for ham. Rørleggeren senker sBox badekarhelt ned i badekar- eller fliskanten. Der, nede i kanten, er det ikke behov for mye plass. Et annet pluss ved det lukkede systemet er at det trenger ytterst lite vedlikehold.

 
Video: the benefits of the sBox bath tub
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG