Dusjstyring for store regndusjer

RainSelect: Skift til ren avslapping

Nå er dusjgleden din bare et knappetrykk unna: Med RainSelect styrer du vannopplevelsen komfortabelt med kun ett produkt. Veksle intuitivt med tastetrykk mellom hode- eller hånddusjens ulike stråletyper. Ønsket temperatur og volum kontrollerer du også helt enkelt med RainSelect. Den gedigne konstruksjonen av glass og metall passer perfekt i det moderne badet.

Dusjstyring for store hodedusjer: hansgrohe RainSelect.
Styringssentral for de høyeste krav, smart integrert: Med RainSelect veksler du komfortabelt og intuitivt mellom hodedusjens forbrukere og stråletyper.

Styringssentralen for en avslappet dusj

Med sine store knapper av sikkerhetsglass i skinnende metall er RainSelect det intuitive styringselementet for de høyeste krav. Den tidløse designen smelter inn i veggen takket være liten byggehøyde og passer harmonisk inn i et eksklusivt bad. Med sine rettlinjede former og avstemte materialer kan RainSelect kombineres perfekt med Rainmaker Select hodedusj og gir førsteklasses betjeningskomfort for individuell dusjglede.

Video: hansgrohe RainSelect og hansgrohe Rainmaker Select.

Tidløs elegant dusjstyring med stor betjeningskomfort

Vil du ha en intensiv dusjopplevelse med din personlige velværetemperatur og vannmengde? RainSelect gir deg muligheten til en intuitiv dusjstyring: med store knapper og dreiegrep.

  • Knappene (70 x 70 mm) med sine slitesterke symboler er lette å forstå og enkle å bruke. Vannmengde og -temperatur reguleres med ergonomiske dreiegrep av metall.
  • Med to til fem knapper tilbyr RainSelect nøyaktig den brukerkomforten som passer til det ønskede dusjsystemet: tilpasset antallet stråletyper for den hodedusjen og hånddusjen du velger. Den integrerte temperaturstyringen sørger for sikker og konstant komfort samtidig som vannmengden hele tiden kan varieres.
  • Dusjholder: Med FixFit dusjholder av metall med integrert slangeuttak finner hånddusjen sin plass innen rekkevidde.
  • Material- og overflatevarianter er perfekt tilpasset hodedusjene Rainmaker Select samt armaturer i hansgrohe-serien PuraVida. Velg mellom hvit/krom, svart/krom og krom.
  • Tydelig formgivning: Med RainSelect får du et ryddig utseende i et bad med gjennomført designuttrykk. RainSelect fås også til badekar.

Alltid gode råd

Forhandlere i nærheten