Kvadratisk dusjglede

Raindance E: Geometrisk og tidløst elegant

Den kvadratiske formen og de høyverdige krom- og glassoverflatene gjør dusjsortimentet Raindance E til et blikkfang i det moderne badet. Fra hodedusjen via Showerpipe til termostaten – Raindance E byr på en lang rekke muligheter til å gi drømmebadet ditt et unikt uttrykk. For perfekt harmoni kan du utstyre badet med de markante armaturene i Metropol-serien.

hansgrohe baderomsmiljø med Showerpipe Raindance E.
Showerpipe Raindance E er et komplett system av speilblank krom med glassklare fordeler: alt innen rekkevidde, fleksibelt å bruke og visuelt virkningsfullt.

Gleden ved å dusje har en ny form

La designen til Raindance E-dusjen bli et design-høydepunkt på baderommet. Den plane overflaten til den kvadratiske hodedusjen fortsetter med dusjbendet. Det gir et solid uttrykk i dusjen.

Leken med rette vinkler og plane flater går sømløst over i Showerpipe, dusjsett, dusjstang og ShowerTablet termostat (350 eller 600 mm bred). Høyverdige overflater av krom og ripefast sikkerhetsglass setter et tydelig designpreg. Det allsidige sortimentet harmonerer perfekt med den presise designen til hansgrohes armaturserie Metropol. Dermed kan du trygt kombinere. For et harmonisk baderomsmiljø.

Design møter funksjon: Dusjytelse XXL

Raindance E gleder deg med en gjennomtenkt og effektiv stråleskive: I midten har du en høyere stråleintensitet slik at sjampoen kan skylles ut på rekordtid. I ytterkanten er dysene ordnet slik at intensiteten blir lavere. På denne måten omslutter det myke dusjregnet hele kroppen i behagelig varme. AirPower sørger for fyldige, lette dråper. Den som ønsker å spare vann, kan velge versjonen med EcoSmart.

Video om hansgrohe hodedusj Raindance E med dusjbendet.

Raindance E: Mange varianter, storartede opplevelser

Du har store krav, og det er bra. Med Raindance E kan du velge blant mange varianter som passer til deg:

  • Den kvadratiske hodedusjen sørger for dusjglede XXL. Når du skal planlegge drømmebadet ditt, kan du velge mellom tre monteringsvarianter for vegg og tak. Med den takintegrerte versjonen med en stråleskive på 400 x 400 mm går tak og dusj sammen i en harmonisk helhet.
  • I forbindelse med dusjsettet får du den store dusjstangen Unica E i elegant utførelse og komforten til hånddusjen Raindance Select S 120. Dusjholderen kan reguleres i høyden, dreies og vippes og dermed stilles inn slik at den passer nøyaktig til dine behov. Velg den overflaten du selv ønsker: skinnende krom eller hvit/krom. Dusjstangen kan også fås separat, i tillegg også i svart/krom overflate.
  • ShowerTablet for dusjen kombinerer komforten ved en dusjtermostat og en sjenerøs hylle med en bredde på inntil 600 mm. Den kvadratiske designen på Raindance E gjenspeiles i fronten av sikkerhetsglass – i skinnende krom eller hvit/krom. Det enkle symbolspråket og de ergonomiske grepene gjør betjeningen lekende lett.
  • ShowerTablet for badekaret samler karpåfylling og termostat i ett og samme produkt. Kombiner dette med en hånddusj etter eget valg, og skift vannkilde med det bekvemme dreiegrepet.
  • Med en Showerpipe får du alle fordelene med dusjsett og termostat i ett produkt. Takket være den enkle monteringen på de eksisterende tilkoblingene er dette et utmerket valg ved renovering av badet.
Alltid gode råd

Forhandlere i nærheten