Uttrykksfulle designarmaturer

Moderne. Presis. Virkningsfull. Metropol.

Med armaturserien Metropol får klarhet på badet en ny definisjon. Den vil begeistre alle som setter pris på rettlinjet, uttrykksfull design. For med den geometriske linjeføringen gjør Metropol et uforglemmelig inntrykk i ethvert moderne miljø. La deg inspirere her: av skjønnheten og allsidigheten til den nyeste hansgrohe-serien.

Nyhet fra hansgrohe: Metropol baderomsarmaturer.
Du kan velge mellom fem forskjellige tuthøyder / ComfortZoner: fra 100 til 260 mm høyde.

Særpreget design

Armaturserien Metropol står med sin presise, grasiøse form for høyverdig baderomsdesign og utsøkt individualisme. Dens stilfulle, geometriske silhuett gjør seg bemerket på servanten, i dusjen og på badekaret. Grep og tut passer harmonisk sammen takket være den parallelle linjeføringen. Metropol-armaturer overrasker med sine store variasjonsmuligheter. For deg betyr det: stort spillerom for foretrukket formgivning og betjening.

Metropol servantarmaturer

Du kan velge mellom tre grepsvarianter:

  • bredt elegant grep;
  • smalt bøylegrep;
  • minimalistisk Select-knapp for intuitiv betjening med ett trykk.

Vil du gjerne ha fri plass? Med blandebatterier i fem ulike høyder finner du den optimale løsningen til enhver servant – og definerer din personlige ComfortZone. Armaturmodellen med ComfortZone 100 fås også med lengre tut: Dermed får du ekstra komfort ved servanten.

Det gulvstående servantarmaturet som kan plasseres fritt bak eller ved siden av servanten, skaper et estetisk høydepunkt med sin tydelige karakter. Også et blikkfang: 3-hulls servantarmatur med separate betjeningselementer i parallell perfeksjon med to ComfortZoner

Video om gulvstående Metropol servantarmatur.

Tydelige tiltrekningspunkter i dusj- og badekarområdet

Også med sine dusj- og badekararmaturer skaper den nyeste armaturserien fra hansgrohe et miljø som forvandler ethvert baderom til et sted med karakter.

Dusjglede med Metropol

Den geometriske designen med sine presise konturer gjør seg også gjeldende i dusjen. Tydelig: det veggmonterte ettgrepsarmaturet som regulerer vannet stilfullt og pålitelig. De minimalistiske innbyggingsarmaturene fås i to grepsvarianter: med lukket grep og bøyle. Dette passer perfekt til Metropol: den kvadratiske hodedusjen Raindance E. For helhetlig geometrisk design og dusjglede av ypperste klasse.

Badekar med Metropol

De moderne Metropol-armaturene vil få ethvert badekar til å skinne visuelt og funksjonelt. Du kan bade i mange år i designlykke med samtlige varianter! Den store karpåfyllingen fascinerer med fremtredende, klare flater. Den flate innebygde styringen er en tidløs skapning i minimalistisk kvadratisk design. Også til å forelske seg i: det gulvstående kararmaturet til det frittstående badekaret. Med det gir du klar beskjed. Gjestene dine vil bli imponert.

Alltid gode råd

Forhandlere i nærheten