Yin og yang på badet

Baderom i svart-hvitt med rene former og puristisk eleganse

Et baderom i svart-hvitt utstråler puristisk eleganse. Det enkle fargevalget skaper spenning samtidig som det er beroligende. Innredningen kombinerer rettlinjet presisjon med myke kurver og understreker dermed kontrastspillet. Sanselige armaturer i hvitt og krom tar opp designmotivet og tilbyr innovativ funksjonalitet for moderne vannytelse.

Svart-hvitt baderom med krom dusj og armaturer.
Bad med elegante kontraster

Baderom med svart-hvitt innredning og puristisk formspråk

Planlegger du å bygge nytt eller gjennomføre en stilfull oppussing og ønsker en harmonisk balanse av kontrastene? Velg to farger og skap et bad i svart-hvitt. En innredning i klokkeren stil passer til rene omgivelser. Den sjarmerende spenningen mellom presise linjer og mykt avrundede former understreker fargepolariteten. Et frittstående badekar kommer til sin fulle rett midt i rommet på et mørkt tregulv. Den strålende hvite overflaten bærer bud om en berøringsopplevelse, og den lett buede formen innbyr til avslappet vannglede. Svarte og hvite baderomsmøbler danner en elegant helhet sammen med servanten. Grensen mellom funksjonell baderomsinnredning og eksklusive møbler viskes ut. En sitteplass med svart skinnsete og den praktfulle overgangen til soverommet, også i svart-hvitt, understreker boligens karakter.   

Rettlinjede former og innovativ funksjonalitet for moderne badekomfort 

Armaturene i hansgrohe-serien PuraVida understreker badets todelte estetikk i svart-hvitt med sine sanselige former. Det slanke, gulvstående badekararmaturet utgjør et elegant blikkfang midt i rommet. De eksklusive formene skjuler innovativ teknologi: for en mer komfortabel vannytelse og mer bevisst bruk av ressursene.

Sort - hvit - krom

En skjønn kombinasjon som utstråler ro og kontrast på samme tid.

PuraVida blandebatteri ved servant på baderom
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG