Moderne tolkning av det klassiske

Klassisk baderom tradisjonelt innredet for moderne vannytelse

Et klassisk baderom nytolkes i moderne arkitektur. Der danner den tydelige geometrien spennende kontraster til den tradisjonelle innredningen. Det opprinnelige uttrykket i tregulv fremstår spesielt elegant i rom med lyse vegg- og takflater. Toppmonterte servanter med avrundede konturer og et frittstående badekar passer til den klassiske baderomsdesignen.

Klassisk bad med tregulv tolket på en ny måte.
Tradisjonell design i moderne bad

Klassisk innredningsstil og moderne teknologi i det stilfulle badet

Setter du pris på den moderne arkitekturens rene linjer, samtidig som du liker klassisk baderomsdesign? I samspillet mellom rettlinjet romgeometri og tradisjonell innredning tolkes et klassisk baderom på en ny måte. Flislagte vegger i rent hvitt og pastellgrått står i elegant kontrast til varme, naturfargede tregulv. Og de lekne dekorelementene i sarte fargenyanser gir en nostalgisk eleganse. Velværeområdet med frittstående badekar og mykt avrundede, toppmonterte servanter er inspirert av tradisjonell baderomsdesign. Midt i rommet sørger et dusjområde i flukt med gulvet for forfriskende vannytelse. En hvilestol i trivelig retrodesign inviterer til avslapping etter dusjen.

Komfortabel og effektiv vannytelse i det klassiske badeværelset

Med den grasiøse linjeføringen er armaturene i hansgrohes serie Metris Classic ideelle partnere for den klassiske innredningsstilen. Den reduserte designen tolker kurvene i tradisjonelle former på en moderne måte og skjuler innovativ teknologi for effektiv omgang med vann. I et stort dusjområde er det også plass til at to kan nyte vannopplevelsen. De runde hodedusjene Raindance Classic harmonerer med interiøret og sørger for moderne dusjnytelse.

Klassisk baderomsdesign ved servanten

Kromblanke armaturer gjør seg bemerket i den klassiske innredningsstilen. Runde toppmonterte servanter i hvitt harmonerer godt med de slanke armaturenes rene linjer.

Klassiske blandebatterier i nostalgisk design ved servanten.
Dyktige partnere

FINN BADEROMSUTSTILLINGER NÆR DEG