Dusjer fra hansgrohe i serien Raindance E.

Raindance E: Geometrisk og tidløst elegant

Gleden ved å dusje har en ny form

Dusjsortimentet Raindance E fra hansgrohe er et markant blikkfang på det moderne badet. Den kvadratiske hodedusjen setter nye designstandarder med sin flate geometri og sine eksklusive overflater av krom og ripefast sikkerhetsglass. Leken med rette vinkler og jevne flater går sømløst over i Showerpipe, dusjsett, dusjstang og ShowerTablet termostat. Det allsidige Raindance E-sortimentet gir deg mange muligheter til å realisere drømmen om ditt personlige bad. Ønsker du deg et tvers igjennom harmonisk bademiljø? Armaturserien Metropol passer perfekt til Raindance E. Den har også en presis geometrisk design.

Design møter funksjon: Dusjytelse XXL

Raindance E hodedusj gleder deg med en gjennomtenkt og effektiv stråleskive: I midten har du en høyere stråleintensitet slik at sjampoen kan skylles ut på rekordtid. I ytterkanten er dysene ordnet slik at intensiteten blir lavere. På denne måten omslutter det myke dusjregnet hele kroppen og gir en velbehagelig følelse. AirPower sørger for fyldige, lette dråper. Den som ønsker å spare vann, kan velge utførelsen med EcoSmart.

Raindance E: Lett å kombinere, individuell og elegant

Bilder
 • Raindance E hodedusj, FixFit Porter 300.
 • hansgrohe Showerpipe Raindance E.
 • hansgrohe hodedusj Raindance E.
 • Dusjsettet Unica E med ShowerTablet 350.
 • Dusjstangen Unica E med dusjholder.
 • Dusjstang Unica E, hylle Casetta E.
 • ShowerTablet 600 med hylle.

Raindance E-sortimentet: Mange varianter, velgjørende opplevelser

Når det gjelder Raindance E, kan du velge blant mange varianter og tilpasse alt til egne krav:

 • Den kvadratiske hodedusjen sørger for dusjglede XXL. Når du skal planlegge drømmebadet ditt, kan du velge mellom tre monteringsvarianter for vegg og tak. Når det gjelder versjonen som er integrert i taket (stråleskive på 400 x 400 mm), går tak og dusj sammen i en harmonisk enhet.
 • I forbindelse med dusjsettet får du den store dusjstangen Unica E i elegant utførelse og komforten til hånddusjen Raindance Select S 120. Den selvholdende dusjholderen kan reguleres i høyden, dreies og bøyes og dermed stilles inn slik at den passer nøyaktig til dine behov. Velg den overflaten du selv ønsker: skinnende krom eller hvit/krom. Dusjstangen kan også fås separat.
 • ShowerTablet for dusjen kombinerer komforten ved en dusjtermostat og en sjenerøs hylle med en bredde på 350 eller 600 mm. Den kvadratiske designen på Raindance E gjenspeiles i fronten av sikkerhetsglass – i skinnende krom eller hvit/krom. Det enkle symbolspråket og de ergonomiske håndtakene gjør betjeningen intuitiv.
 • ShowerTablet for badekaret bringer badekarfylling og termostat sammen i ett og samme produkt. Kombiner dette med en hånddusj etter eget valg, og skift vannkilde med det bekvemme dreiehåndtaket.
 • Med Showerpipe får du alle fordelene med dusjsett og termostat i ett produkt. Takket være den enkle monteringen på de eksisterende tilkoblingene er dette et utmerket valg ved renovering av badet.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler