Nyhet: PowderRain fra hansgrohe.

Nyhet: Raindance Select S med mikrofin PowderRain

Myk, stille og spruter lite: Nyhet – dusj som hyller deg inn

Er du også glad i å trekke deg tilbake til hjemmets lune rede? Da vil du helt sikkert like idéen med et privat spa hjemme. Med tusenvis av mikrofine dråper vil den nye hansgrohe stråletypen PowderRain omslutte deg i en sanselig, omfavnende dusj. I det nye tilfluktsstedet ditt kan du dukke ned, drømme og oppleve total avspenning i en myk og stille verden. Den fine strålen er utviklet for å gi deg en stund full av nytelse i hverdagen. Slik at du føler at vannet hyller inn kroppen din, at du kjenner deg trygg og hver dag får en unik dusjopplevelse.

Stille mikrodråper – utviklet i hansgrohe lydlaboratorium

PowderRain gir deg en gave i form av det behageligste som er mulig å få til med vann når det strømmer gjennom en dusj fra hansgrohe. Tusenvis av mikrodråper smyger seg mot kroppen som om du sto midt i det mildeste og stilleste sommerregnet. Vannet kommer ekstra stille ut av dysene. Ekspertene i hansgrohes lydlaboratorium har klart å redusere dusjstøyen i betydelig grad: Nå hvisker vannet til deg. Slik at du kan koble fullstendig ut ved den daglige kroppspleien. PowderRain er for øvrig ikke bare myk, men også effektiv. De mange, mange dråpene spyler vekk dusjgelen og skyller ut sjampoen grundig og effektivt.

Minidråper, maksimal effekt, lite sprut og økonomisk

Vannføringen i den nye mikrostrålen er så genial at det nesten ikke spruter når du dusjer. En stråle med spesielt liten sprut betyr også at det blir færre kalkflekker å fjerne = mindre rengjøring. Da blir det ekstra trivelig å bruke badet. Er du miljøbevisst? PowderRain betyr redusert vannforbruk. Dermed sparer du ca. 20 prosent vann og energi når du dusjer. Opplev naturlig dusjglede samtidig som du sparer ressurser!

Har du også lyst til å dusje med PowderRain?

Bilder

Bli kjent med mulighetene her.

  • hansgrohe dusjsett med PowderRain.
  • hansgrohe hodedusj med PowderRain.
  • hansgrohe Showerpipe med PowderRain.
  • hansgrohe hånddusj med PowderRain.
  • hansgrohe PowderRain skyller ut sjampoen.
  • hansgrohe PowderRain spruter lite.
  • PowderRain: testet i hansgrohe laboratorium.

PowderRain i hansgrohe hånddusjer, dusjsett og dusjsystemer

hansgrohe har lagt den nye stråletypen inn i Raindance Select S dusjsortiment – en populær premiumserie over hele verden med høy funksjonalitet og pålitelighet. I vårt sortiment finnes den riktige løsningen for enhver smak: Her er alt fra den nye dusjen som er enkel å slå på, til installasjon av et komplett dusjsystem med innebygd styring. De fine strålene skjuler seg i hånddusjen Raindance Select S 120 3jet P. Denne hånddusjen har i tillegg stråletypene Rain (fullt dusjregn) og Whirl (myk massasjestråle). Med den riktige dusjstangen får du dermed dusjsettet Raindance Select S 120 3jet P. Ved installasjon av hodedusjen Raindance S 240 1jet P vil mikrodråpene fukte hele kroppen. Og den altomfattende kombinasjonen av hodedusj, hånddusj (begge med PowderRain) pluss termostat, som så skamløst skjemmer deg bort, heter: Showerpipe Raindance Select S 240 1jet P (selges fra høsten 2018).

PowderRain: Forskning og utvikling ved hansgrohe – testet i strålelaboratoriet

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler