Nyheter fra varemerket hansgrohe

De fineste øyeblikk med vann.

Her finner du de nye armaturene og dusjene fra hansgrohe, premiummerket innen Hansgrohe Group. Vi har utviklet dem med lidenskap for vannet og tysk ingeniørkunst. Oppdag retningsgivende løsninger som hver dag gjør møtet med vann til en stor opplevelse igjen og igjen. Innovative teknologier og fremragende design sørger først av alt for én ting: De fineste øyeblikk med vann.

Kvinne dusjer med hansgrohe PowderRain hodedusj.

Så behagelig kan teknologi være: Til de herligste øyeblikkene med vann har hansgrohe utviklet stråletypen PowderRain. Med denne stråletypen får du silkemyke dusjopplevelser hver dag. 

Kvinne under Raindance E hodedusj.
Kvadratisk, stilfull og lett å kombinere: De elegante Raindance E-produktene overbeviser med suveren bruk av vannet og gir badet et sofistikert preg med elegante krom- og glassoverflater. Den markante designen blir et blikkfang på badet og kan kombineres med den nye armaturserien Metropol på en svært harmonisk måte. Den brede hyllen på ShowerTablet gir ekstra dusjkomfort.
RainSelect dusjstyring og hånddusj.

Bli kjent med den nyeste styresentralen fra hansgrohe for avslappet dusjglede: inntil fem vannkilder per kappetrykk med ønsket stråletype og velværetemperatur. Sjenerøse glassflater og en slank silhuett gir designen på RainSelect et arkitektonisk preg. 

Kvinne dusjer med Croma 280 hodedusj.

Opplev den runde, kombinasjonsvennlige universalmodellen i en ny dimensjon: Hodedusjen Croma 280 med én stråle og RainAir dusjregn har en diameter på 280 mm. Design og sjenerøs dusjglede til en gunstig pris i to varianter: som hodedusj eller Showerpipe dusjsystem. 

Opplev økt komfort og TÜV-testet sikkerhet i dusjen for hele familien. Unica Comfort kombinerer dusj- og holdestang i ett produkt og har i tillegg en fotstøtte for sikker dusjglede samt en komfortabel hylle. 

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler