AXOR Showers

De nyeste produktene fra merket AXOR

Opplev høydepunkter for luksuriøse dusjer og en ultra-puristisk baderomskolleksjon. Med nye dusjer og armaturer for servant, badekar og dusj tilbyr AXOR nye muligheter til å opnå ditt drømmebad.

AXOR ShowerHeaven hodedusj.
Avantgardistisk design møter innovative teknologier. Dusjen blir til et sted for fascinerende vannopplevelser. De nye AXOR dusjprodukter og -armaturer er det aller ypperste innen dusj. Luksuriøs: AXOR ShowerHeaven 1200. Med ny stråletype. Eller AXOR hodedusj 350. Unik på alle måter.
AXOR Uno servantarmatur.

Med sitt rørutseende står baderomskolleksjonen AXOR Uno for fullendt renhet: radikal funksjonalitet og design redusert til det helt vesentlige: Elementenes sylindriske geometri er rettvinklet eller lett buet. AXOR Uno omfatter produkter til servant, dusj og badekar. 

Axor ShowerSelect i dusjen.
En liten knapp gjør dusjingen enda mer behagelig.
AXOR Montreux armaturer

Kolleksjonen AXOR Montreux følger tradisjonen fra tiden rundt århundreskiftet. En tid med oppbrudd og fremgang på begynnelsen av det 20. århundret. Dusjer, armaturer og tilbehør har en design som minner om de første armaturene som ble produsert industrielt. Oppdag nye varianter i den autentiske, klassiske baderomskolleksjonen med moderne betjeningskomfort. 

Axor One dusjstyring
Designen til termostatmodulen Axor One holder seg strengt til målet om enkelthet. Formen er flat, mykt avrundet og generøst proporsjonert – et suverent uttrykk i dusjen med en enkel og intuitiv betjening.
Miljø med Axor Citterio E.
En tidløs kolleksjon der det tradisjonelle og nye smelter sammen. Med sin formfullendte design kombinerer Axor Citterio E kvalitet og eleganse. Produktene glir perfekt inn på alle områder av badet i mange ulike stilmiljøer.
Axor Universal baderomstilbehør.
Med Axor Universal tilbehørsprogram gir du badet et helt personlig preg: De elegante og tidløse elementene kan brukes på mange måter, og med sin universaldesign passer de inn i helt forskjellige stilserier.
Axor ShowerProducts designed by Front

De tre designerne fra Front synliggjør elegant det som vanligvis holdes skjult. Med en skandinavisk stilrenhet griper estetikken inn i teknikken og forvandler rør, muffer, ventiler og trakter til sjarmerende designobjekter. Til sammen fem Axor-dusjprodukter er signert Front.

Axor LampShower designed by Nendo

Nendo drømmer om utviskede grenser, om forskjellige områder som møtes i boligen – som for eksempel en dusj med lampefunksjon. Plasser en stol under den, slå på lyset og sett deg til å lese. Oki Sato overrasker oss med en lampe til dagligstuen som samtidig er en dusj. Kort sagt gjør Axor LampShower badet hjemmekoselig. Lys og vann forenes på en nærmest magisk måte til en elegant interiørgjenstand.

Axor Citterio Select kjøkkenbatteri i bruk.

Axors nye kjøkkenbatterier gir kjøkkenvasken et elegant og høyteknologisk utseende. Armaturen er slank og har en komfortabel funksjon: Med et knappetrykk slår du vannet på og av. Helt enkelt.

Axor Starck Organic baderomsarmaturer ved siden av to servantskåler

Axor og Philippe Starck revolusjonerer bruken av livselementet vann. Essensen av den nye baderomskolleksjonen er den organisk-minimalistiske designen og en spesielt sensuell vannfølelse. Axor Starck Organic forener intelligente funksjoner og økologiske verdier. Mottoet for kolleksjonen er hele tiden: Follow your Head and your Heart.

Axor Starck V armatur med vannvirvel.

Har du noen gang lurt på hvordan vannet i armaturet ser ut? Hvilken kraft det virvles opp med? Med det transparente glassarmaturet Axor Starck V kan du se og oppleve fenomenet vannvirvel på en helt spesiell måte.

Mer informasjon om de nye AXOR produktene:

AXOR nyheter 2017 PDF 2,3 MB
AXOR Uno PDF 2,8 MB
AXOR Montreux PDF 3,5 MB

Hansgrohe bruker cookies for å kunne gi deg best mulig service. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet uten å endre innstillinger, godtar du bruken av cookies.

OK

Welcome to the new home of bathroom luxury

www.axor-design.com

AXOR collections

 Visit the AXOR website to get an overview of the latest AXOR products and collections.