AXOR Showers

De nyeste produktene fra merket AXOR

Opplev høydepunkter for luksuriøse dusjer og en ultra-puristisk baderomskolleksjon. Med nye dusjer og armaturer for servant, badekar og dusj tilbyr AXOR nye muligheter til å opnå ditt drømmebad.

AXOR ShowerHeaven hodedusj.
Avantgardistisk design møter innovative teknologier. Dusjen blir til et sted for fascinerende vannopplevelser. De nye AXOR dusjprodukter og -armaturer er det aller ypperste innen dusj. Luksuriøs: AXOR ShowerHeaven 1200. Med ny stråletype. Eller AXOR hodedusj 350. Unik på alle måter.
AXOR Uno servantarmatur.

Med sitt rørutseende står baderomskolleksjonen AXOR Uno for fullendt renhet: radikal funksjonalitet og design redusert til det helt vesentlige: Elementenes sylindriske geometri er rettvinklet eller lett buet. AXOR Uno omfatter produkter til servant, dusj og badekar. 

AXOR Montreux armaturer

Kolleksjonen AXOR Montreux følger tradisjonen fra tiden rundt århundreskiftet. En tid med oppbrudd og fremgang på begynnelsen av det 20. århundret. Dusjer, armaturer og tilbehør har en design som minner om de første armaturene som ble produsert industrielt. Oppdag nye varianter i den autentiske, klassiske baderomskolleksjonen med moderne betjeningskomfort. 

AXOR ShowerSelect i dusjen.
En liten knapp gjør dusjingen enda mer behagelig.
AXOR One dusjstyring
Designen til termostatmodulen AXOR One holder seg strengt til målet om enkelthet. Formen er flat, mykt avrundet og generøst proporsjonert – et suverent uttrykk i dusjen med en enkel og intuitiv betjening.
Miljø med AXOR Citterio E.
En tidløs kolleksjon der det tradisjonelle og nye smelter sammen. Med sin formfullendte design kombinerer AXOR Citterio E kvalitet og eleganse. Produktene glir perfekt inn på alle områder av badet i mange ulike stilmiljøer.
AXOR Starck V armatur med vannvirvel.

Har du noen gang lurt på hvordan vannet i armaturet ser ut? Hvilken kraft det virvles opp med? Med det transparente glassarmaturet AXOR Starck V kan du se og oppleve fenomenet vannvirvel på en helt spesiell måte.

AXOR Citterio Select kjøkkenbatteri i bruk.

AXORs nye kjøkkenbatterier gir kjøkkenvasken et elegant og høyteknologisk utseende. Armaturet er slankt og har en komfortabel funksjon: Med et knappetrykk slår du vannet på og av. Helt enkelt.

Mer informasjon om de nye AXOR produktene:

AXOR katalog PDF 22,7 MB
AXOR nyheter 2017 PDF 2,3 MB
AXOR Uno PDF 2,8 MB
AXOR Montreux PDF 3,5 MB

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler
Axor. Form Follows Perfection