Nyhetene fra varemerket hansgrohe

De fineste øyeblikk med vann

Her finner du de nye armaturene og dusjene fra premiummerket hansgrohe. Vi har utviklet dem med lidenskap for vannet og tysk ingeniørkunst. Oppdag Select, den nyskapende teknologien fra hansgrohe med den enkle knappen. Enkel betjening med et knappetrykk: under dusjen, ved servanten og ved kjøkkenvasken.

Mann dusjer under Rainmaker Select hodedusj.
Myke regnstråler eller forfriskende fossefall? De nye designdusjene byr på et vell av stråletyper og imponerende design i krom og hvitt glass. La deg begeistre av en ny dusjdimensjon!
Vann med et knappetrykk med ny Select-armatur.
Vann på og vann av med ett knappetrykk! Nå sørger denne innovasjonen for klart større betjeningskomfort ved servanten også. Den nye armaturgenerasjonen fra hansgrohe med Select-teknologi har ikke noe grep. Dermed smelter form og funksjon sammen på en avansert måte.
Nyhet: hansgrohe kjøkkenarmatur med Select.
Full fart på det daglige kjøkkenarbeidet. Med de nye Metris Select og Talis Select armaturene slår du vannet av og på med den spesielle, ergonomiske Select-knappen. Oppvaskkummen blir til ComfortZone – matlaging, vannpåfylling eller oppvask er en ren fornøyelse.
Produktnyheter fra hansgrohe.
Lekende lett å skifte til godt humør. Nå har hansgrohe utstyrt sine Croma dusjklassikere med smart Select-teknologi. Dermed kan hele familien dusje mest mulig allsidig. Helt enkelt ved å trykke på en knapp. Og designen til de nye dusjhodene? Den kommer alle til å like!
hansgrohe dusjstang Unica Komfort komplett løsning.
Mer støtte og stabilitet for hele familien: Med Unica Comfort kan alle føle seg sikre i dusjen og badekaret.

Så behagelig kan teknologi være: Til de herligste øyeblikkene med vann har hansgrohe utviklet stråletypen PowderRain. Med denne stråletypen får du silkemyke dusjopplevelser hver dag. 

Hvorfor gir hansgrohe Select så mye glede?

  • Fordi Select lar deg styre armaturer, dusjer og stråletyper raskt, intuitivt og komfortabelt.
  • Trykknappen er lekende lett å bruke og egner seg for alle aldre og generasjoner. Den ergonomiske betjeningen er også ideell for barn, eldre og mennesker med nedsatt funksjonsevne.
  • Select-knappen eller fungerer helt mekanisk uten noe strøm eller ekstra utstyr. Den er robust og grundig slitasjetestet. Slik at du skal få ha glede av den i mange år.
  • Produktutvalget gir deg uante muligheter: hansgrohe tilbyr et allsidig sortiment for bad og kjøkken i alle stilserier.

hansgrohe News 2017 PDF 12,5 MB

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>