Bærekraftige Hansgrohe Group med seks føtter i naturen.

Bærekraftig produktiv med engasjement og ansvar

Økologisk og sosialt vidsyn over hele linjen

Den som kjøper en hansgrohe dusj eller armatur kan være sikker på at den en fin og holder lenge. Men det er ikke alt: Hansgrohe Group overlater ingenting til tilfeldighetene fra første idé fram til emballeringen. Her produseres det ressursbesparende – og det er på arbeidsplasser der menneskene står i fokus. Og bedriftspolitikken? Fremoverskuende rettferdig.

Bærekraftig stråleforskning, medarbeidere i Hansgrohe Group.

Hansgrohe Group tenker og handler bærekraftig på sine produksjonssteder. Det gjelder både alle produksjonsprosesser og den aktsomme omgangen med medarbeidere og ressurser.

Ansvarlig bedriftsledelse, Hansgrohe Group.

Hos Hansgrohe står fremragende resultater øverst på dagsordenen. Alle, fra nederst til øverst, arbeider etter en fremgangsrik kombinasjon av økonomi, miljø og samfunn.

Bærekraftige prosjekter i Hansgrohe Group.

Hansgrohe Group engasjerer seg også uavhengig av egne forretningsinteresser. Dermed står den sterkt i sosiale og økologiske prosjekter.

Nyskaperne hos hansgrohe utvikler armaturer og dusjer som sparer verdifulle ressurser i husholdninger og næringsbygg. Det er bra både for lommeboken og miljøet.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler