Rørlegger med Talisman og Focus armatur

Bestilling av produkter for Talisman merker

Veksl inn Talisman merkene dine i et nytt produkt fra hansgrohe

En Talisman (merke eller mynt) har en verdi av 20 NOK. Når du har nok Talisman merker til å dekke hele den veiledende pris for det ønskede hansgrohe produktet, ber vi deg fylle ut bestillingsformularen som du finner under. 

Talisman klistremerkene ber vi deg klistre på samlearket som også finnes under. T.o.m. 31. desember 2018 kan du fortsatt løse inn de grønne Talisman myntene som stadig finnes i enkelte produkter og løpende blir faset ut. Disse myntene kan du samle i en eske eller pose. 

Den utfylte bestillingsformularen sendes eller avleveres sammen med Talisman merkene/myntene til din lokale salgskonsulent fra Hansgrohe. Her ser du våre salgskonsulenter i Norge.

Hansgrohe betaler leveringsgebyr og sender produktet til den valgte leveringsadressen i Norge. Det er ikke mulig å betale delvis i Talisman merker/mynter og delvis på faktura.

Last ned og skriv ut så mange samleark som du trenger for Talisman merkene dine. 

Når du er klar til å bytte dine Talisman merker til nye produkter, ber vi deg fylle ut bestillingsformularen og avlevere den sammen med merkene til din salgskonsulent. 

Her finner du alle vilkår for å delta i Talisman programmet. Ved deltakelse i Talisman lojalitetsprogram godkjenner du ubetinget disse vilkårene og betingelsene. 

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler