Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser for Talisman

Deltakere må være rørleggere og ansatte i eller innehavere av en registrert VVS-virksomhet i Norge, som gjennom kjøp av utvalgte hansgrohe-produkter kjøpt i Norge erverver Talisman merker eller mynter. Private forbrukere, grossister, byggemarkeder og nettbutikker herunder også deres ansatte kan ikke delta.

1. Bruksområde
Lojalitetsprogrammet Talisman drives av Hansgrohe AS. For å delta i dette programmet gjelder følgende vilkår og betingelser; - ved deltakelse i Talisman lojalitetsprogram godkjenner man ubetinget de vilkårene og betingelsene beskrevet i dette dokument.

2. Kontakter og informasjon om Talisman
Deltakere kan finne kontakter og informasjon på internett på www.hansgrohe.no/talisman eller ved å ringe til Hansgrohe på tlf. 32 79 54 00.

3. Programbeskrivelse
Som en del av Talisman programmet får deltakerne mulighet til å samle inn Talisman merker og veksle dem inn i et nytt produkt fra merket hansgrohe. Talisman klistremerkene er vedlagt utvalgte produkter fra merket hansgrohe og finnes ikke i produkter fra merket AXOR. Frem til og med 31. desember 2018 kan de grønne Talisman plastmyntene som hittil har ligget i emballasjen, også løses inn. Et Talisman merke / en Talisman mynt har en verdi av 20 NOK.

For øyeblikket er 1 Talisman merke vedlagt i følgende varegrupper:
- PuraVida
- Metris
- Talis
- Focus
- Logis
- Kjøkkenarmaturer
- iBox universal
- Termostater Ecostat 1001 SL, Ecostat 1001 CL, Ecostat Comfort, Ecostat Select, ShowerTablet Select
- Innbyggingstermostater ShowerSelect, Ecostat Metris, Ecostat E, Ecostat S
- Raindance, Raindance Select og PuraVida hånddusjer og dusjsett
- Unica ‘D, Unica ‘S Puro og Unica ‘Classic dusjstenger

½ Talisman i følgende varegrupper:
- Crometta 85, Crometta, Crometta 100, Croma 100 og Croma Select hånddusjer, hodedusjer og dusjsett
- Unica ‘Crometta, Unica ‘Croma, Unica ‘S og Unica ‘C dusjstenger

3 Talisman merker:
- Crometta, Croma og utvalgte Raindance Select Showerpipes
- Raindance Select hodedusjer

5 Talisman merker:
- Utvalgte Raindance Select Showerpipes
- Rainmaker Select Showerpipes

4. Registrering og deltakelse
Deltakerne må være rørleggere og ansatte i eller innehavere av en registrert VVS-virksomhet i Norge, som gjennom kjøp av utvalgte hansgrohe-produkter erverver seg Talisman merker. hansgrohe-produktene må være kjøpt i Norge. Private forbrukere, grossister, byggemarkeder og nettbutikker herunder også deres ansatte kan ikke delta. Det samme gjelder for ansatte i Hansgrohe AS. Hansgrohe forbeholder seg retten til å avvise en person eller virksomhet fra å delta dersom vilkårene beskrevet i dette dokument ikke oppfylles. På samme måte forbeholder Hansgrohe AS seg retten til å utelukke en deltaker ved eventuelt misbruk eller andre brudd på vilkårene. Berettigelsen til å delta blir gjennomgått av Hansgrohe AS ved første innløsning av Talisman merker.

5. Innsamling av Talisman merker
5.1
I avsnitt 3 er det nevnt hvilke hansgrohe-produkter som inneholder Talisman merker. Deltakeren kan etter å ha ervervet Talisman merker bruke de som betaling for et nytt hansgrohe-produkt. Et Talisman merke har en verdi på 20 NOK. De innsamlede Talisman merkene må dekke hele produktets pris. Det er ikke mulig å betale delvis i Talisman merker og delvis på faktura.

5.2
Fra 1. november 2016 har de grønne Talisman myntene fortløpende blitt faset ut i hansgrohe produktene, til fordel for Talisman klistremerker på emballasjens innside. Verdien av merkene svarer til verdien av myntene. De grønne Talisman plastmyntene kan løses inn t.o.m. 31. desember 2018. Deretter er det bare mulig å løse inn Talisman klistremerker.

5.3
Talisman merker er ikke omfattet av noen utløpsdato. De kan løses inn så lenge Talisman programmet varer.

6. Innløsning av Talisman merker
Innløsning av Talisman merker skjer hos Hansgrohe AS, som håndterer bestilling av ønsket hansgrohe-produkt. Det kan ikke bestilles produkter fra merket AXOR. Rørleggeren må minimum bruke 10 Talisman merker pr. bestilling. Et Talisman merke har en verdi på 20 NOK. Produktet som ønskes kjøpt med Talisman merker eller mynter, selges direkte fra Hansgrohe til rørleggeren til gjeldende veiledende utsalgspris på tidspunktet for bestilling. Oppnåelse av individuelle priser er ikke mulig. Merkene sendes eller leveres til rørleggerens lokale Hansgrohe salgskonsulent som kan ses her: http://www.hansgrohe.no/salgskonsulenter. Samtidig sendes/leveres det utfylte bestillingsskjemaet som finnes på www.hansgrohe.no/talisman.

7. Levering og bytte
Premiene sendes kun til adresser i Norge. Hansgrohe AS betaler leveringsgebyr og sender det valgte produktet til den leveringsadressen deltakeren sist har oppgitt. Hansgrohe AS har ved manglende eller feil adresse ikke noe ansvar. Produkter kjøpt gjennom Talisman lojalitetsprogrammet kan ikke returneres eller byttes, med mindre det er snakk om en feil eller defekt. En kontant utbetaling av produktets verdi er ikke mulig.

8. Endring av deltakervilkår og betingelser
Hansgrohe AS forbeholder seg retten til å si opp Talisman programmet med en rimelig frist eller, hvis det foreligger en viktig årsak, også uten en slik frist. I tillegg forbeholder Hansgrohe AS seg retten til, når som helst, å endre disse vilkårene og betingelsene.

9. Lovvalg
Personopplysninger behandles i overensstemmelse med gjeldende lovgivning om personvern. Norsk lov er gjeldende.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler