Nyhet: hansgrohe kjøkkenarmatur med Select.

Kjøkkenarmaturene Metris Select og Talis Select

Armaturgenerasjonen med fokus på komfort

Det enkle er det beste. Med de nye kjøkkenarmaturene Metris Select og Talis Select styrer du vannet med et knappetrykk. Ett trykk: vannet renner; ett trykk til: vannet stanser. Med Select-knappen slås disse moderne kjøkkenarmaturene på og av på ett øyeblikk. Og ikke bare med fingrene, men også med håndbaken, underarmen eller albuen. Det er ikke bare brukervennlig, det sparer også dyrebare ressurser. Matglade bekrefter: Med den smarte knappen går det daglige kjøkkenarbeidet enda bedre.

Opplev hvordan alle arbeidsmomenter smelter sammen når Select-knappen kombineres med en uttrekkbar dusj med to stråletyper. Da mestrer du kokkelering, skylling, vannpåfylling eller oppvask i en fei, med en halv meter ekstra bevegelsesfrihet. Og det med kun én hånd. Og formgivningen av Metris og Talis Select? Ganske enkelt god.

Ny brukervennlighet ved oppvaskkummen

Prisbelønnet design som ligger godt i hånden: Her finner du alt om Metris Select kjøkkenarmaturer.

Slankt multitalent, utsøkt særpreg: Her finner du alt om Talis Select kjøkkenarmaturer.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>