Ekstra stor hodedusj i XXL-format.

Rainmaker Select hodedusjer og Showerpipes

Opplev vann i en ny dimensjon

Vil du ha den "store dusjen"? Den nyeste XXL-hodedusjen fra hansgrohe heter Rainmaker Select. Den rettvinklede, store stråleskiven gir deg ikke bare en variert følelse av velvære, den er også en estetisk nytelse.

Herlige dusjopplevelser: En så stor strålebredde (580 eller 460 mm) gjør dusjopplevelsen til en ren nytelse. Med Rainmaker Select kan du velge mellom stråletypene Rain, Mono og RainFlow (580) eller RainStream (460). Dermed blir hele kroppen innhyllet i dusjregnet, punktvis massert eller skjemmet bort av en kaskadestråle. Det er et kraftig regnskyll som skyller bort alt som tynger og virker herlig forfriskende.

Raffinert design: Rainmaker Select har en stor stråleskive i glass. Med den hvite bakgrunnen fremstår den som ren, frisk og innbydende. Velg XXL-hodedusj etter ønske og baderommets arkitektur. I 580-versjonen monteres den rett på veggen. I 460-versjonen festes den til tak eller vegg med dusjbend. Uansett: Med den slanke kromrammen svever den lett og elegant i baderommet.

Komfortabel dusjstyring: Stråletypene kan du til eksempel velge intuitivt med et lett knappetrykk på termostaten med Select-teknologi. I Shower Select-sortimentet kan du velge den dusjstyringen som passer.

Enkel rengjøring: Den rengjøringsvennlige stråleskiven er lett å ta av uten verktøy (QuickConnect). Og kalkavleiringer kan fjernes uten at den tas av – det er bare å gli lett på silikonnuppene med en finger (QuickClean).

Rainmaker Select – dusjkomfort på et nytt nivå

Bilder

Rainmaker Select setter et elegant preg på det moderne badet med sin tydelige design.

Showerpipe? Utenpåliggende eller innebygd styring?

Skal du pusse opp badet og sette inn en stor velvære-regndusj? Vurderer du et flergenerasjonsbad? Da bør du få installert en Showerpipe. Det er et allsidig dusjsystem som består av en hodedusj, en hånddusj (det er flere mulige typer) og en Select-termostat. Den innovative termostatteknikken fra hansgrohe sikrer en pålitelig "flow" og beskytter mot ubehagelige temperatursvingninger.

Med Rainmaker Select Showerpipe får dusjen din et strålende nytt uttrykk og mange avanserte funksjoner du styrer via en ShowerTablet Select. Denne utenpåliggende termostaten har en 700 mm lang hylle av glass og krom, med plass til alt du trenger for en behagelig dusjopplevelse. Som et alternativ kan du velge den innebygde termostaten som skjules elegant bak veggen. Med disse tilbaketrukne ShowerSelect-komponentene får du større plass i dusjen. Betjeningsmodulene fås med firkantet eller rund design.

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler
<% } //bolIsPublishMode %>