AXOR Uno servantarmatur

AXOR Uno

Purisme. Perfeksjonistisk.

Enkel form, radikalt redusert design, perfekt funksjon: Baderomskolleksjonen AXOR Uno fra Phoenix Design gjør purismen fullkommen. I fokus: Røret, den mest opprinnelige formen for vanntransport. Den sylindriske formen har blitt til et designprinsipp i AXOR Uno. De geometriske elementene er nøyaktig sammensatt med det gylne snitt som mal for proporsjonene. De asketiske formene gir en spesiell effekt i baderommet – fra servanten via badekaret til dusjen.

Armaturenes funksjon er også strengt redusert til det mest vesentlige. Se bare på det ergonomiske bøylegrepet, Zero-grepet eller den innovative Select-teknologien. Armaturet slås på og av med et knappetrykk. Perfeksjonistisk form og funksjon.

Armaturer fra AXOR Uno fås som ettgreps servantarmatur, trehullsarmatur, veggarmatur eller gulvstående varianter til servant og badekar. Skap din egen stil med en av de femten spesialoverflatene fra AXOR FinishPlus, for eksempel børstet nikkel eller polert messing.


Puristiske former. Konsekvent konstruksjon.

Bilder

Mer informasjon om kolleksjonen AXOR Uno

AXOR Uno brosjyre PDF 2,8 MB
AXOR katalog PDF 22,7 MB

Hansgrohe bruker forskjellige typer informasjonskapsler. Du kan tillate bruken av alle infokapsler, definere dine personlige innstillinger eller orientere deg under opplysninger om databeskyttelse.

Jeg tillater alle infokapsler